Samsung GALAXY S20: vanzari foarte MICI din vina Coronavirus

Samsung GALAXY S20 are vanzari neasteptat de mici din cauza noului Coronavirus, compania coreeana confruntandu-se cu o situtie neobisnuita cu noua serie.

Samsung GALAXY S20 vanzari

Samsung GALAXY S20 are vanzari slabe din cauza noului Coronavirus, sau cel putin asta spune un reprezentant al unui operator de telecomunicatii, impreuna cu analisti ai pietei de telecomunicatii, din Coreea de Sud. Acolo vanzarile Samsung GALAXY S20 au inceput mai vreme decat in restul lumii, asa cum se intampla de obicei, iar Coronavirus, si aparent reducerea subventiilor pentru telefoane, au afectat substantial vanzarile noii serii de telefoane.

Samsung GALAXY S20 ar avea vanzari cu 50% mai mici decat cele inregistrate de catre seria lansata la inceputul anului trecut, iar diferenta este una uriasa daca ne gandim ca telefoanele chiar merita banii. In ciuda noilor caracteristici pe care seria Samsung GALAXY S20 le are, iata ca din pacate clientii sunt tinuti departe de serie din cauza Coronavirus, dar si a subventiilor mai mici, dar problema mai mare e ca lumea n-a mai mers in magazine sa testeze telefonul.

Samsung GALAXY S20: vanzari foarte MICI din vina Coronavirus

Samsung GALAXY S20 a avut o masura exceptionala luata de Samsung din cauza Coronavirus, compania neputand deschide zone de testare pentru telefon in Coreea de Sud, astfel a trimis uniatati acasa la clientii interesati. Din cate se pare, nici aceasta strategie nu a avut succes, astfel ca vanzarile pe care Samsung GALAXY S20 le inregistreaza sunt cu mult sub asteptari, iar asta ar trebui sa aduca destul de rapid reduceri pentru telefoanele din serie.

“Vânzările de telefoane inteligente Galaxy S20 de la Samsung Electronics Co. au fost slabe în prima zi, cu 50 la sută mai mici decât predecesorii lor, pe fondul răspândirii focarului de coronavirus. Seria Galaxy S10 a vândut 140.000 de unități în prima zi, în timp ce smartphone-urile Galaxy Note 10 au schimbat 220.000 de unități când au fost lansate în august.”

Samsung GALAXY S20 s-a vandut in 70.800 de unitati in ziua lansarii in Coreea de Sud, in timp ce seria S10 s-a vandut in 140.000 de unitati, iar cea Note 10 s-a vandut in 220.000 de unitati. Preturile pentru seria Samsung GALAXY S20 incep de la 1050 de dolari in Coreea de Sud, deci sunt scumpe, iar daca lumea nu le poate testa fizic, si nu are subventii mari, e normal ca vanzarile sa fie mai mici decat in mod normal, dar scaderea e surprinzatoare.

Samsung GALAXY S20 cel mai probabil sufera de probleme similare si in alte zone din Asia in care Coronavirus are activitate crescuta, iar cum virusul a ajuns in Europa si sperie lumea, e posibil ca si aici vanzarile sa fie mici.