Playstation 5: Doua Modele cu Preturi MARI zvonite in 2020

Playstation 5 modele

Playstation 5 ar urma sa fie lansata in doua versiuni de catre compania Sony, consola avand parte de o strategie usor diferita anul acesta in lupta cu XBOX Series X, si asta e oarecum destul de normal, din moment ce japonezii vor sa-si creasca vanzarile.

Playstation 5 ar urma sa aiba lansata o versiune cu specificatii “medii”, care ar avea o placa video capabila sa proceseze 9 TFLOPS, in timp ce versiunea de top ar urma sa aiba o placa video capabila sa proceseze 12 TFLOPS, deci aceasta se va “bate” cu XBOS Series X.

Playstation 5 ar urma sa aiba un pret accesibil in versiunea cu specificatii “medii”, in timp ce versiunea de top ar putea sa coste 600 de dolari, da ati citit bine, un pret foart emare in comparatie cu actuala serie de console pe care cei de la Sony le vand pentru clienti.

Playstation 5 ar urma totusi sa mearga in cam aceeasi directie ca Playstation 4, care e oferita atat intr-o versiune standard, cat si intr-una Pro, deci n-ar fi exclus sa existe si un Playstation 5 Pro in seria de console, ceea ce n-ar fi deloc o surpriza.

“Sony lansează 2 modele PS. PS5 de bază este 9TFLOP. Celălalt este, de asemenea, de vârf pentru a concura cu XSX. Toate acestea au sens acum în ce privește motivul pentru care oamenii obțin specificatii mixte pentru fiecare dintre platforme. De asemenea, am auzit că versiunea de top a modelelor de linie va fi scumpa. Fără a st prețul, aș ghici ca în jur de 600 $. De asemenea, nu există posibile date în care vor apărea modelele de top pentru PS5.”

Playstation 5 ar putea costa 400 – 500 de dolari inversiunea cu specificatii “medii”, iar cea de top ar fi cu 100 de dolari mai scmpa, preturile fiind influentate si de Coronavirus care genereaza probleme in China, deci ne asteapta o iarna cu preturi mari la console.