Apple va Plati o Suma COLOSALA pentru Incetinirea iPhone

apple suma incetinit iPhone

Apple a fost de acord sa plateasca o suma colosala dupa ce a recunoscut ca a incetinit telefoanele iPhone prin actualizari ale iOS care au limitat frecventa de lucru a procesorului in dispozitivele care aveau baterii ce nu mai functionau la capacitate maxima.

Actionata in judecata intr-un proces colectiv cu foarte multi clienti suparati, cei de la Apple au decis sa plateasca 500 de milioane de dolari pentru a scapa de el, iar suma este una colosala, dar infima in raport cu profitul facut dupa obligarea clientilor sa-si cumpere iPhone-uri noi.

Apple va trebui sa le plateasca tuturor clientilor din SUA, cu telefoane iPhone care au fost afectate, suma de 25 de dolari, pentru un minim total de 310 milioane de dolari, in functie de numarul de telefoane care au fost afectate de aceasta problema.

Apple a fost amendata in Franta cu 27.3 milioane de dolari din cauza aceleiasi probleme, doar ca acolo clientii nu primesc niciun cent, ei trebuind sa de compania in judecata in procese separate, sau unul colectiv, asa cum s-a intamplat si in SUA.

Apple plateste acum cea mai mare suma de bani din cauza unei probleme pe care au avut-o telefoanele sale iPhone vreodata, si daca s-ar fi deschis mai multe procese la nivel global, suma cu siguranta ar fi fost mai mare.