Politia Romana: Mesajul IMPORTANT Publicat pentru Cetateni Azi

mesaj Politia Romana motociclete

Politia Romana a publicat astazi un mesaj important care ar trebui luat foarte in serios de catre toti ce vizati pentru ca din pacate uneori pot aparea probleme extrem de serioase din cauza neatentiei in trafic, in special in aceste cazuri.

Politia Romana le aduce in atentie soferilor faptul ca a crescut numarul de motociclisti in trafic, desi daca circulati intr-un oras mare, in special in Bucuresti, e imposibil sa nu fi intalnit deja in trafic motociclistii care se plimba deja pe marile si micile strazi.

Politia Romana ii atentioneaza pe soferi sa fie foarte atenti, in special pentru ca motociclistii se strecoara printre masinile din trafic, chiar si in mers, fara vreo jena, astfel ca pot fi extrem de usor loviti cand taie benzile de circulatie, ceea ce se intampla des.

Politia Romana ii atentoneaza pe soferi inclusiv ca trotinetele electrice revin in forta in trafic, iar chiar daca pe marile bulevarde ele sunt interzise, pentru ca viteza maxima de deplasare e mai mare de 50 km/h, ele vor fi oricum prezente si trebuie evitate.

Strada este a noastră, a tuturor!Temperaturile sunt în creștere, dovadă fiind apariția în trafic, în număr tot mai…

Publicată de Politia Romana pe Luni, 2 martie 2020

Politia Romana a emis de multe ori avertizari in legtura cu motocicletele, bicicletele, trotinetele, insa in cazul primelor e imposibil uneori sa nu fie accidente, astfel ca trebuie sa va uitati tot timpul cu atentie foarte mare in oglinzi cand circulati.