Fortnite: Problema mare din Sezonul 2 confirmata si de Epic

Fortnite fluiditate

Fortnite are o problema mare adusa de catre sezonul 2, cei de la Epic Games recunoscand-o intr-un final, dupa foarte multe plangeri ale utilizatorilor, iar asta inseamna ca va fi si rezolvata in perioada urmatoare pentru toti jucatorii din intreaga lume.

Fortnite are o problema cu fluiditatea pe care o ofera pentru cei care se joaca in viata de zi cu zi, ea fiind adusa de catre patch-ul lansat pentru a oferi noutatile din sezonul 2 pentru toata lumea, iar Epic Games promite ca o va rezolva in curand.

Fortnite a avut aceasta problema rezolvata de catre Epic Games pentru cei care au Playstation 4, insa din pacate pentru celelalte platforme pe care problema a fost confirmata, nu se stie cam cand ar putea fi lansat un patch cu o rezolvare.

Fortnite are probleme pe toate platformele pe care este disponibil, de la iPhone si pana la console, si nimeni nu stie de ce a “scapat” aceasta problema de sistemul de verificare pe care cei de la Epic Games il desfasoara inaintea oricarei actualizari mari.

Fortnite va avea problemele rezolvate in perioada urmatoare, cat se poate de repede, dar ar putea dura cateva saptamani pana cand situatia va reveni la normal pe toate platformele pe care jocul este disponibil in momentul de fata.