Calea Lactee: Imaginea INCREDIBIL de RARA cu Galaxia Noastra

Calea Lactee are surprinsa o imagine incredibil de rara, galaxia noastra aratandu-ne din nou cat de uimitoare poate fi cand conditiile sunt cele potrivite.

Calea Lactee bioluminiscent

Calea Lactee este sursa de uimire pentru foarte multi cercetatori care cu foarte mare atentie analizeaza universul, insa surprizele foarte mari nu vin doar de acolo, ci inclusiv de pe Pamant, de la fotografi care n-au pasut in spatiul cosmic. Mai jos aveti o imagine facuta de pe Pamant cu galaxia Calea Lactee, iar in ea vedem un plancton bioluminiscent, fenomenul fiind foarte greu de surprins in imagini, atat de fotografii profesionisti, cat si de astronomi.

Calea Lactee are foarte rar inregistrate imagini de acest gen deoarece fenomenul este foarte greu de observat pentru ca trebuie sa existe si conditii excelente pentru ca apa sa fe iluminata intr-un asemenea mod. De aceasta data, un fotograf din Noua Zeelanda a reusit sa surprinda imaginea de mai jos, el publicand-o pe Instagram pentru toata lumea, si recunoscand ca sansele de a face o asemenea poza cu Calea Lactee sunt de “una la un milion”.

Calea Lactee: Imaginea INCREDIBIL de RARA cu Galaxia Noastra

Calea Lactee plancton bioluminiscent
Plancton bioluminiscent cu Calea Lactee surprins de catre fotograful GRANT BIRLEY.

Calea Lactee a fost sursa de foarte multe imagini uimitoare de-a lungul timpului, iar aceasta este una dintre ele, si asta pentru ca ni se prezinta un fenoment foarte interesant, dar si foarte rar. Nu se intampla chiar atat de des, din pacate, sa vedem cum Calea Lactee creeaza fenomene de acest gen pe Pamant, dar e posibil ca in viitor fotografii sa “vaneze” cu mai multa atentie momentele in care conditiile sunt perfecte pentru a face asemenea imagini.

Calea Lactee a avut pana acum in principal publicate imagini care dezvaluie diverse planete si corpuri cosmice care se plimba prin ea, plus imagini panoramice cu tot ceea ce exista in interiorul sau. Extrem de putine imagini cu planctoane bioluminiscente au fost publicate de-a lungul anilor in care sa avem si Calea Lactee in principal, astfel ca aceasta este cu atat mai importanta pentru toti cei care urmaresc cu atentie fenomenele astronomice.

Calea Lactee va mai fi cu siguranta sursa pentru asemenea fenomene, dar ele trebuie sa si fie surprinse in imagini de catre fotografi care sa aiba inspiratia de a fi la momentul potrivit la locul potrivit.