Google: Motivul SERIOS pentru care vrea sa Ajute Huawei acum

Google are un motiv extrem de serios pentru care vrea sa ajute compania Huawei in momentul de fata, iata ce pregatesc chinezii si cat de important este tot.

Google Huawei Search

Google are un motiv extrem de serios din cauza caruia vrea sa ajute compania Huawei in momentul de fata, iar asta pentru ca de la compania chinezeasca e pregatit ceva ce ar putea afecta mult americanii. Huawei Search este unul dintre motivele din cauza caruia cei de la Google vor sa ajute Huawei sa scape de sanctiunile din SUA, motorul de cautare fiind creat ca o alternativa la Google Search in telefoanele utilizatorilor companiei chinezesti.

Google stie ca Huawei are 400 de milioane de utilizatori activi cu Android in toata lumea, iar daca Huawei Search va inlocui Google Search, exista potentialul de pierde foarte, foarte, multi bani. Huawei Search este deocamdata oferit ca un motor de cautare dintr-o aplicatie special creata de catre Huawei pentru telefoanele sale, dar Google stie foarte bine ca de aici pana la un motor de cautare propriu-zis este doar un pas, si sigur vrea sa opreasca asta.

Google: Motivul SERIOS pentru care vrea sa Ajute Huawei acum

Google Huawei Search aplicatie

Google are integrat Google Search in Android intr-o casuta vizibila in prima pagina de aplicatii, sau printr-o glisare din stanga spre dreapta, iar Huawei Search i-ar putea lua locul vin telefoanele Huawei. In momentul de fata Huawei Search este la inceput, este testat in Emiratele Arabe Unite de catre chinezi, conform celor de la XDA Developers, dar intentia companiei e clara, iar Google vrea sa ii ofere motive serioase sa nu renunte la Google Search.

Google ii cere guvernului SUA sa ridice sanctiunile pe care le-a impus inca din mai 2019 impotriva celor de la Huawei, totul ca o masura de a readuce aplicatiile si serviciile sale in cadrul telefoanelor chinezilor. Google a inceput sa puna presiune mai serioasa pe guvernul SUA dupa ce in 2019 a facut deja o cerere de a relua colaborarea cu Huawei, iar aceasta a fost respinsa, acum compania incercand sa il convinga pe Trump sa se razgandeasca.

Google ar putea avea foarte mult de munca pentru a il convinge pe Trump sa o lase sa-si rela relatiile comerciale cu Huawei, dar alta solutie nu prea are in momentul de fata pentru a-si pierde utilizatorii in fata Huawei Search.