Coronavirus: Anunt al autoritatilor romane privind situatia din tara

Coronavirus Anunt autoritati

Coronavirus are situatia din Romania actualizata in aceasta dimineata de catre cei de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii, iar mai jos puteti vedea care era situatia de fapt la ora 10:00 pentru tara noastra.

Coronavirus ramane si in aceasta informare cu 3 persoane infectate in Romania, din care una vindecata, aceasta urmand a fi eliberata astazi din institutul Matei Bals din Bucuresti, si transportata intr-o alta locatie decat la domiciliu, pentru ca acolo familia sa e in izolare.

Coronavirus a fortat cresterea numarului de persoane izolate la domiciliu, dar numarul de persoane aflate in carantina institutionalizata a ramas neschimbat, el scazand simtitor dupa ce a fost reverificata situatia din Gorj, unde au existat probleme cu raportarile.

Coronavirus nu a mai adus nici un numar foarte mare de apeluri la numarul TelVerde facut de catre autoritati, acesta scazand la mai putin de 1000, in timp ce la serviciul de urgenta 112 s-au inregistrat doar 80 de apeluri in cursul zilei de ieri.

BULETIN DE PRESĂ2 Martie 2020, ora 10.00 Două persoane diagnosticate cu virusul COVID-19 (coronavirus) sunt…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Luni, 2 martie 2020

Coronavirus continua sa genereze o crestere a numarului de infectari in Italia, chiar cu putere substantiala, alte tari din Europa anuntand deasemenea noi cazuri, dar deocamdata Italia ramane cea mai afectata tara din Europa si situatia nu se va schimba prea curand.