Netflix: PARODIA SNL care are in Centru si Coronavirus (VIDEO)

Netflix este in centrul unei parodii facute de catre SNL, Saturday Night live, care abordeaza si foarte sensibilul subiect al Coronavirus, ce a ajuns in SUA.

Netflix a fost in centrul unui nou episod al celor de la SNL, Saturday Night Live, celebrul show american de comedie alegand sa parodieze una dintre recentele creati originale ale platformei de streaming. Cei de la Netflix au lansat recent “Love is Blind”, o emisiune de dating in care diversi necunoscuti incearca sa lege relatii de dragoste, adica un fel de Puterea Dragostei, daca am inteles eu bine cum e gandita emisiunea care e destul de populara in Romania.

Netflix a avut totusi un concept diferit, iar asta pentru ca i-a plasat pe concurenti in camere izolate, chiar si fara ferestre, si i-a lasat sa interactioneze fara sa se vada. Cred ca oricine putea gasi ceva de ras in tot acest concept, iar cei de la SNL au facut asta, doar ca au dus lucrurile la un cu totul alt nivel, alegand sa aduca si Coronavirus in discutie, iar asta pentru ca subiectul este unul foarte important, care incepe sa-i cam ingrijoreze si pe americani.

Netflix: PARODIA SNL care are in Centru si Coronavirus (VIDEO)

Netflix a avut acea emisiune de dating ironizata de SNL care a comparat-o cu una care e facuta din cauza Coronavirus, care impune izolarea, sau carantinarea oamenilor pentru a impiedica raspandirea virusului. SNL este cunoscuta pentru faptul ca abordeaza subiecte de care in general se feresc alte emisiuni, insa in cazul prodiei pentru emisiunea celor de la Netflix cred ca au nimerit din nou acel echilibru intre comedie si dezastru, mai ales ca subiectul Coronavirus e unul sensibil.

Netflix a lansat emisiunea “Love is Blind” in intreaga lume, deci o puteti vedea inclusiv in Romania, ea avand 10 episoade, care la final se termina cu o paranghelie pentru mai multe nunti. Netflix a inteles ca pentru americani sunt importante si emisiunile de acest gen, astfel ca decizia de a face una pentru abonatii din intreaga lume a fost una buna, mai ales ca numarul de vizualizari pentru serie a fost destul de mare dupa ce a fost lansata.

Netflix va mai face cu siguranta si alte sezoane pentru “Love is Blind”, iar cei de la SNL vor avea mai mult material pentru a face parodii care vor fi in ton cu vremurile in care vom trai atunci.