Xiaomi anunta telefoanele ce se incarca wireless mai rapid ca Galaxy S20

Xiaomi Mi 10 Pro se incarca wireless mai rapid decat Samsung GALAXY S20, sau cel putin asta ne arata clipul video de mai sus, iar realizarea chinezilor este una impresionanta din toate punctele de vedere, si e o veste grozava pentru nou.

Xiaomi a demonstrat in trecut un sistem de incarcare wireless la 30W, insa acum a reusit sa-si depaseasca propria inovatie, si propriul record, asta in timp ce Samsung GALAXY S20 se incarca la doar 25W, diferenta fiind un mare.

Xiaomi va integra in telefoanele sale aceasta tehnologiecare le va incarca wireless la fel de rapid precum se va incarca Huawei P40 Pro cu un cablu si incarcator, deci vorbim despre o evolutie neasteptat de rapida a solutiilor de incarcare wireless pentru telefoanele mobile.

Xiaomi inca nu a reusit sa creeze un sistem de incarcare wireless la distanta pentru vreun telefon, dar mai mult ca sigur lucreaza si la asa ceva din moment ce arata un interes atat de mare pentru sistemele de incarcare prin inductie.

Xiaomi Mi 10 Pro a fost anuntat deja pentru lansare, initial fara aceasta tehnologie de incarcare wireless foarte rapida, dar din moment ce ea este demonstrata cu acest telefon, n-ar fi exclus ca un model cu ea inclusa sa-si faca aparitia mai devreme, sau mai tarziu.