WhatsApp: OFICIAL, Vestea Asteptata de mult pentru Telefoane

WhatsApp are in mod oficial confirmata o veste asteptata de mult timp de catre foarte multa lume pentru telefoane, iata ce surpriza a facut compania astazi.

WhatsApp OFICIAL dark mode

WhatsApp a uimit astezi foarte multa lume cu o surpriza care ne arata fara dubiu faptul ca exact ceea ce asteptam de cateva luni bune este extrem de aproape de a fi oferit pentru toata lumea. Astazi cei de la WhatsApp si-au schmbat imaginea de profil de pe conturile Instagram si Twitter, adaugand una care arata foarte clar faptul ca noul dark mode pentru aplicatie va fi lansat foarte curand pentru toate telefoanele care o au instalata deja.

WhatsApp nu a anuntat pana acum lansarea vreunui dark mode pentru iPhone si Android, insa imagine de profil intunecata ne confirma fara vreun dubiu faptul ca lansarea este mult mai aproape decat credea. Cele mai importante dovezi ale faptului ca WhatsApp va avea un dark mode lansat au aparut pe final de 2019 si inceput de 2020, iar dupa doua luni trecute din noul an, iara ca avem si confirmarea oficiala a schimbarii pe care foarte multa lume o doreste.

WhatsApp: OFICIAL, Vestea Asteptata de mult pentru Telefoane

WhatsApp OFICIAL dark mode confirmat

WhatsApp va implementa pentru iPhone un dark mode care este gandit in ideea de a folosi API-urile speciale pe care Apple le-a implementat in iOS 13 pentru utilizatorii de iDevice-uri din toata lumea. Asta inseamna ca WhatsApp va avea acest dark mode, in mod teoretic, doar pe iDevice-urile care au iOS 13, in cazul celor mai vechi putand fi oferita doar tema actuala, sau eventual un alt dark mode facut de catre companie, dar deocamdata nu e 100% sigur asta.

WhatsApp va folosi si in Android API-urile speciale pe care sistemul de operare le ofera pentru utilizatorii din intreaga lume, iar cum acestea sunt disponibile doar in Android 10, ar putea exista si acolo o segmentare. In mod teoretic, n-ar trebui sa existe versiuni separate ale acestui dark mode pentru aplicatia WhatsApp pentru Android, dar mai multe vom afla cand totul va deveni oficial, adica undeva in perioada imediat urmatoare, cum ne da de inteles compania.

WhatsApp va face un anunt oficial cu privire la acest dark mode in momentul in care el va fi disponibil in mod oficial in aplicatie, asa ca asteptam sa vedem cand va fi totul pregatit de lansare.