CEC Bank: SURPRIZA pentru Clienti cu un Nou Anunt IMPORTANT

CEC Bank are o surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din Romania, ci un anunt foarte important care vine dupa aproape un an de zile de asteptare.

CEC Bank apple pay

CEC Bank, una dintre cele mai mai banci din Romania, a facut un anunt foarte interesant chiar inainte de 1 martie, si foarte multi clienti vor fi cu siguranta foarte bucurosi sa afle ce le este pregatit. Dupa o foarte indelunga asteptare, se pare ca CEC Bank va lansa in sfarsit Apple Pay pentru clientii din Romania, aducandu-le acestora posibilitatea de a-si folosi produsele Apple pentru a face plati mobile la POS-urile din Romania care permit platile contactless acum.

CEC Bank a anuntat destul de tarziu lansarea Apple Pay, iar asta pentru ca ING, Banca Transilvania, BCR, Unicredit Bank, OTP Bank, si alte banci fizice, sau virtuale, au lansat deja serviciul celor din Cupertino. CEC Bank nu a oferit prea multe detalii cu privire la ceea ce vor sa faca, insa a anuntat ca Apple Pay va fi disponibil pentru clientii care au carduri de credit, sau de debit, deci vor exista suficient de multi romani care vor avea de acum si aceasta optiune.

CEC Bank: SURPRIZA pentru Clienti cu un Nou Anunt IMPORTANT

CEC Bank apple pay lansare

CEC Bank lanseaza Apple Pay in Romania la aproape un an de zile distanta de primele banci care au lansat serviciul, aduca ING Bank si Banca Transilvania, deci nu s-au grabit sa le ofere clientilor ceea ce vor. Desigur ca n-ar trebui sa ii criticam pe cei de la CEC Bank pentru lentoarea cu care s-au miscat, iar asta pentru ca vorbim despre o institutie batrana care nu se misca prea rapid in digitalizare, astfel ca nici adoptarea de solutii inovatoare de plata probabil ca nu e o prioritate.

“CEC Bank, banca romaneasca cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din tara noastra, va lansa in curand Apple Pay, o solutie care transforma platile mobile oferind usurinta in utilizare, securitate si confidentialitate. Platile prin Apple Pay vor fi disponibile in curand, pentru clientii CEC Bank posesori de carduri de debit sau de credit.”

CEC Bank exista inca de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza, el fiind unul dintre membrii fondatori, deci e si cea mai “batrana” banca din Romania la care Apple Pay va ajunge in mod oficial. Revin si va spun ca pana acum CEC Bank nu a oferit informatii cu privire la data de la care clientii vor putea adauga in Apple Wallet cardurile de debit, sau de credit, pentru a face plati mobile, dar probabil ca banca va anunta in timp util care ii sunt planurile.

CEC Bank nu are, din cate stiu eu, vreo solutie de plati mobile pentru Android, dar probabil ca va gasi si acolo o metoda de a le permite clientilor sa plateasca folosind telefonul.