DACIA Spring: Cum va fi La fel de IEFTINA precum un Logan

DACIA Spring a fost lansata oficial astazi, iar vestea foarte buna pentru romani este ca masina electrica poate fi la fel de ieftina precum un Logan.

DACIA Spring pret

DACIA Spring este prima masina 100% electrica anuntata in mod oficial azi de catre producatorul roman, modelul neavand parte de o prezentare atat de importanta precum ar fi dorit compania, din pacate. Chiar si asa, DACIA Spring a aparut astazi, ca o clona a Renault K-ZE reciclata pentru Romania, dar cu mult mai multa culoare, poate putin prea multa, dar per total ceea ce conteaza este ca va avea un pret de vanzare mic, chiar cel mai mic.

DACIA Spring este prezentata de catre DACIA ca fiind cea mai ieftina masina 100% electrica lansata pana in momentul de fata, dar in Romania ea ar putea ajunge sa coste cat un Logan, ceea ce e foarte important. DACIA Spring ar urma sa coste intre 15.000 – 17.000 de euro, cu mai mare accent pe cel din urma pret, astfel ca impreuna cu un voucher Rabla Plus pentru masini 100% electrice, masina celor de la DACIA ar putea costa cu 10.000 de euri mai putin.

DACIA Spring: Cum va fi La fel de IEFTINA precum un Logan

Dacia Spring

Dacia Spring: urbană, dinamică și gata să îți electrizeze fiecare călătorie. ⚡ #DaciaSpring #Electriccar #Electricvehicle #Electric

Publicată de Dacia pe Luni, 2 martie 2020

DACIA Spring ar putea fi cumparata cu 5000 – 7000 de euro de catre cei care au un voucher Rabla Plus, in conditiile in care programul va continua la fel si in 2021, cand urmeaza sa fie lansata masina. La un asemenea pret, DACIA Spring e aproape un best buy, iar asta pentru ca va fi mai bine tehnologizata decat o DACIA Logan, singura mare problema fiind ca va avea o autonomie de doar 200 km, teoretic, cu mult cei 1000 km ai modelului cu motor si pe GPL.

DACIA Spring e gandita ca o masina pentru oras, atat, nu pentru mers la mare, sau munte, decat daca astea sunt la maxim 100 – 150 km de casa, si acolo exista locatii in care ea poate fi incarcata. Nici in oras nu e obligatoriu ca autonomia sa ajunga la 200 km, in special in Bucuresti, dar chiar si asa, DACIA Spring e mai mult o masina de plimbat cumparaturi si copii la scoala, intre turele de cateva ore din trafic pentru mers la serviciu, costurile sale de intretinere urmand a fi foarte mici.

DACIA Spring va intra pe piata cu titulatura de cea mai ieftina masina 100% electrica, perfecta pentru cei care nu au serviciul departe de oras, si destule statii de incarcare electrice prin preajma.