Playstation 5 Pro: Consola SCUMPA pe care o Asteptai

Playstation 5 Pro scumpa

Playstation 5 Pro a fost anuntata zilele trecute ca una dintre consolele noi pe care cei de la Sony o pregatesc pentru lansare in cursul acestui an, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de console, nu despre una singura, asa cum se credea pana in momentul de fata.

Playstation 5 Pro urmeaza sa fie modelul de top din serie, unul care va avea componentele cele mai puternice, pentru a se lupta serios cu modelele de top ale seriei XBOX Series X, cea care va fi lansata in cam aceeasi perioada cu modelele de la Sony.

Playstation 5 Pro ar putea sa coste 600 de dolari, un pret urias pentru orice fel de consola, si in acesti bani Sony ar trebui sa ofere foarte multe pentru a convinge lumea sa cumpere intr-adevar un asemenea produs, chiar daca el a avea hardware de top.

Playstation 5 Pro ar putea avea jocuri speciale, dar si controllere capabile sa ne citeasca unele informatii biometrice pentru a oferi o experienta mai buna de joc, si adunand toate acestea, e posibil ca 600 de dolari sa fie un pret potrivit pentru consola.

Playstation 5 Pro ar putea fi lansata totusi ceva mai tarziu fata de versiunea standard, iar asta pentru ca va aduce unele noutati ceva mai speciale, insa mai multe despre asta vom afla abia cand Sony va decide sa prezinte intr-un final consola.