Coronavirus Romania: Informare privind situatia infectarilor si vindecarilor

Coronavirus romania informare seara 4 martie

Coronavirus a infectat inca doua persoane din Romania, Ministerul Sanatatii confirmand astazi cele doua persoane care au fost detectate ca fiind purtatori ai virusului plecat din China, si vorbim despre doua cazuri complet opuse, din zone opuse ale tarii.

Coronavirus a infectat un tanar de 16 ani, ruda cu barbatul din Timisoara infectat zilele trecute, ei stand in aceeasi curte, dar si un barbat in varsta de 71 de ani din Suceava, acesta venind din zona Lombardia a Italiei cu doar cateva zile in urma, ambii fiind in izolare la domiciliu.

Coronavirus a infectat, in total, 6 persoane din Romania, 1 fiind declarata vindecata, in timp ce un barbat din Timisoara a avut deja un test negativ inregistrat, deci ar putea fi declarat si el vindecat dupa cel putin inca un test facut de autoritati, daca acesta va fi tot negativ.

Coronavirus tine in carantina institutionalizata un numar de 35 de persoane, insa in izolare la domiciliu sunt 10.771 si e important ca toate sa tina cont de restrictiile impuse, iar asta pentru ca unul dintre cazurile de azi a avut transmiterea facuta tocmai pentru ca persoanele erau rude si au intrat in contact.

BULETIN INFORMATIV04 MARTIE 2020, ORA 17.00 Astăzi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc ședința…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Miercuri, 4 martie 2020

Coronavirus ramane o grija principala a autoritatilor in continuare, dar nu se iau masuri de urgenta privind inchiderea vreunor localitati, sau orase, desi cel mai probaibl in zilele urmatoare numarul de persoane infectate va mai creste.