DACIA Duster: Decizia cu IMPACT care-i va DEZAMAGI pe Romani

DACIA Duster este unul dintre modelele care va resimti impactul unei decizii importante luate de catre producator, care ii va dezamagi pe multi romani.

DACIA Duster impact

DACIA Duster este unul dintre modelele care are cele mai mari vanzari, cel putin in gama sa de pret si de tip de autovehicul, cei de la DACIA bucurandu-se de un interes foarte mare pentru serie. ANul trecut am vazut in primavara ca se testeaza inclusiv o versiune electrica pentru DACIA Duster, si foarte multa lume a inceput sa-si arate interesul urias pentru posibilitatea de a cumpara o asemenea masina, dar din pacate decizia Renault a fost alta.

DACIA Duster nu va fi lansata si intr-o versiune electrica prea curand, iar lansarea modelului Spring ne arata foarte clar de ce n-ar trebui sa ne gandim chiar atat de serios la un SUV 100% electric si util. Modelul Spring al celor de la Dacia este o masina semi-inutila, adica nu e foarte mare, va avea un motor foarte slab, si o autonomie pe masura, deci e foarte departe de ceea ce ofera DACIA Duster in momentul de fata, dar compromisurile au fost facute pentru pret.

DACIA Duster: Decizia cu IMPACT care-i va DEZAMAGI pe Romani

DACIA Duster este un SUV, e utila in oras, e utila la drum lung, e utila in afara drumurilor publice, si totul la un pret foarte convenabil, lansarea unui model electric impunand multe compromisuri pentru a pastra pretul redus. Nu cred ca DACIA Duster va fi prea curand, sau vreodata, disponibila intr-o versiune 100% electrica l carui pret sa nu sara bine de 20.000 de euro, iar lansarea modelului Spring a demonstrat foarte clar acest lucru pentru multa lume deja.

DACIA Duster va avea mai mult ca sigur o versiune plug-in hibrid, care va combina un motor cu combustie interna cu unul electric, astfel incat sa fie utila atat in oras, cat si in afara acestuia. Prea multe compromisuri nu vor trebui facute pentru ca o asemenea versiune a DACIA Duster sa aiba si succes, dar e de asteptat ca pretul sau sa fie destul de apropiat de 20.000 de euro, deci n-ar trebui sa va faceti sperante ca va f ieftina, pentru ca va amagiti degeaba.

DACIA Duster este unul dintre modelele de succes ale producatorului de la Mioveni, si sigur vom vedea schimbari mari pentru serie, insa cat de importante vor fi ele, sau nu, ramane sa aflam in timp.