DACIA Logan: Modelul 2021 si Vestea GROZAVA pentru Lansare

DACIA Logan are pentru modelul din 2021 o veste grozava, iar toti cei interesati vor avea parte de o surpriza foarte placuta cu noua masina a producatorului.

DACIA Logan are in momentul de fata in lucru un model nou, care va fi lansat cel mai probabil in 2021, dar urmeaza sa fie prezentat in 2020 pentru ca asa merg lucrurile in lumea auto. Pana acum am vazut o serie de imagini spion cu noul model al DACIA Logan, iar acestea ne-au aratat ca se pregateste o schimbare foarte mare, atat la exterior, cat si in ceea ce priveste interiorul sau, iar clientii vor avea o surpriza extrem de buna dupa ce o vor cumpara.

DACIA Logan urmeaza sa vina cu noul sistem multimedia EasyLink, primele imagini spion cu masina confirmand fara dubiu acest lucru, iar el va arata fix precum cel pe care-l puteti vedea mai sus. Renault foloseste deja acest nou sistem in cateva dintre masinile sale, iar in 2021 productia sa va fi suficient de ieftina pentru a-i gasi un loc inclusiv in DACIA Logan, care va beneficia de un upgrade substantial pe partea de interactiune cu sistemele integrate, si nu numai.

DACIA Logan: Modelul 2021 si Vestea GROZAVA pentru Lansare

DACIA Logan urmeaza sa le ofere soferilor o serie de functii nou cu acest EasyLink pregatit pentru anul 2021, asta desigur daca Renault nu le va scoate, si va la introduce ca optionale. In ciuda faptului ca EasyLink este un sistem interesant, nu e cel mai rapid dintre toate cele implementate in masini, insa chiar si asa, el aduce o serie de noutati care pe DACIA Logan ar putea face masina mult mai usor de folosit, desigur daca serviciile din alte tari vor exista si la noi.

DACIA Logan va avea parte si de o schimbare majora pentru bord, dupa cum puteti si vedea in clipurile video, primele imagini spion aratand ca ecranul pentru acest sistem va fi ridicat la nivelul volanului din consola centrala. Aceasta reprezinta o schimbare mare in comparatie cu ceea ce exista acum pentru DACIA Logan, sistemul multimedia fiind integrat in centrul consolei centrale, ceea ce obliga soferii sa-si ia ochii de la drum daca vor sa-l foloseasca.

DACIA Logan ar putea fi prezentata pe final de an 2020 in versiunea noua, dar totul depinde de felul in care va evolua Coronavirus, si ce fel de saloane auto vor mai fi anulate intre timp.