Netflix: Abonatii au o Veste GROZAVA, Noutatile Dezvaluite

Netflix are pentru abonatii din intreaga lume o veste grozava, iata ce noutati au fost dezvaluite pentru toti cei care au acces la platforma de streaming.

Netflix distribuiri

Netflix are un an 2020 foarte plin de lansari de filme si seriale originale, nu mai putin de 400 fiind pregatite pentru toti abonatii sai, acestea fiind lansate la nivel global pentru ca sunt produse de catre companie. Pentru ca exista interes foarte mare vis-a-vis de multe dintre filmele si serialele care vor fi lansate de catre Netflix in urmatoarea perioada, inclusiv datele de lansare ale serialelor au fost dezvaluite si unele dintre ele sunt chiar mai aproape decat credeati.

Netflix va lansa e 6 martie cel de-al doilea sezon al serialului animat Paradise PD, dupa cum v-am spus si intr-un articol anterior in car ev-am prezentat datele de lansare pentru toate creatiile companiei. Pe 11 martie cei de la Netflix vor lansa sezonul al treilea din serialul On My Block, in timp ce 13 martie ajung sezonul 3 din Elite si sezonul 2 din Kingdom, pe 16 martie vine sezonul 3 din The Boss Baby: Back in Business, 17 martie aducand un nou sezon al serialului Shaun the Sheep: Adventures.

Netflix: Abonatii au o Veste GROZAVA, Noutatile Dezvaluite

Netflix urmeaza sa lanseze pe 20 martie The English Game, facut de catre scenaristul celebrului Downton Abbey, in aceeasi zi urmand a fi deasemenea disponibil inclusiv The Letter for the King. Pe 27 martie Netflix va lansa cel de-al treilea sezon al serialului Ozark, unul foarte popular, care in sezonul 2 nu s-a bucurat totusi de la fel de multe aprecieri, iar pe 3 aprilie va fi lansat sezonul al patrulea din celebrul serial spaniol La Casa de Papel, Money Heist.

Netflix aduce pe 22 aprilie cel de-al cincilea sezon al serialului Peaky Blinders, iar pe 24 aprilie al doilea sezon al serialului de comedie After Life, deci veti avea multe de vazut in perioada aceea. Pentru 1 mai este asteptata la Netflix si lansarea Hollywood, o creatie care vizeaza dificultatile intampinate de actorii californieni de a se afirma dupa al doilea razboi mondial, iar acestea sunt creatiile cele mai importante care vor fi disponibile in urmatoarele doua luni.

Netflix are pregatite si mai multe lansari de filme si seriale in 2020, dar toate acestea vor fi anuntate in timp util, deci pana prin aprilie stiti deja ce veti avea de urmarit, un nou sezon al Castlevania fiind lansat azi.