Coronavirus Romania: TREI persoane declarate Vindecate de DSU

Coronavirus Romania trei vindecari

Coronavirus a infectat 6 romani de pe teritoriul tarii noastre pana in momentul de fata, iar 3 dintre ei s-au vindecat, asta afirmand cei de la DSU intr-o informare publicata cu doar o ora in urma, numarul crescand de la doar o persoana vindecata, cum anuntasera dimineata.

Femeia si barbatul din Timisoara au fost declarati vindecati de Coronavirus, ea infectandu-l pe el intr-un zbor cu avionul din Italia spre Romania, barbatul infectand la randul sau un nepot, care acum este internat intr-un spital din acelasi oras.

Desi cele doua persoane au fost declarate ca fiind vindecate dupa ce doua teste au iesit negative, autoritatile sustin ca ele vor ramane in continuare internate in spital, si vor fi monitorizate cu atentie, urmand a ramane in legatura cu medicii si dupa externare.

Coronavirus tine 11731 persoane izolate la domiciliu in momentul de fata in Romania, cifra fiind cu aproximativ 300 de persoane mai mare decat in cazul informarii de la ora 10:00, si desigur ca va mai creste pe masura ce tot mai multi oameni se intorc din Italia, si alte zone cu probleme.

BULETIN DE PRESĂ5 MARTIE 2020, ora 16.00 Trei din cele șase persoane diagnosticate cu COVID-19 (coronavirus) pe…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Joi, 5 martie 2020

Practic, jumatate dintre persoanele infectate cu Coronavirus pana acum au fost declarate vindecate, celelalte trei ramanand sub supravegherea medicilor, dar cu toate acestea, este de asteptat ca numarul de infectari sa mai creasca pe masura ce alti romani se intorc din Italia.