Samsung GALAXY Note 20: ar avea Mai Putin Spatiu de Stocare

Samsung GALAXY Note 20 vine cu o veste proasta pentru clientii care sunt interesati sa-l cumpere, iar asta pentru ca ar putea fi lansat cu putin spatiu.

Samsung GALAXY Note 20 spatiu

Samsung GALAXY Note 20 este in momentul de fata la cateva luni distanta de lansare, dar asa cum se intampla lucrurile in mod obisnuit, iata ca vedem si primele informatii cu privire la specificatiile pe care urmeaza sa le aiba. Dupa cum isi imagineaza multi dintre voi, Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa fie o serie de telefoane care e bazata pe mai multe modele, fie ca e vorba doar despre 2, sau despre 3, insa cele de baza vor veni cu doar 128 GB spatiu de stocare.

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa fie modelul “de baza” in momentul in care va fi lansat, adica cel cu pretul cel mai mic, iar a oferi 128 GB spatiu de stocare pentru el vine ca o dezamagire fata de seria Note 10. Daca in cazul modelului “de baza” al seriei Note 10 a fost oferit minim 256 GB spatiu de stocare, dar fara slot microSD, in cazul Samsung GALAXY Note 20 se pare ca se incepe de la 128 GB spatiu de stocare, si e improbabil ca pretul sa fie mai mic.

Samsung GALAXY Note 20: ar avea Mai Putin Spatiu de Stocare

Samsung GALAXY Note 20 este in plin proces de dezvoltare cu numele de cod SM-N981 in acest moment, dar in tandem sunt facute si celelalte modele din serie, care vor avea si conectivitate 5G. E foarte posibil ca Samsung GALAXY Note 20 sa nu aiba nici slot microSD, la fel ca modelele din seria anterioara, iar cu doar 128 GB spatiu de stocare, jumatate fata de modelele din 2019, e posibil ca oamenii sa nu aiba suficient spatiu pentru tot ceea ce isi doresc.

Samsung GALAXY Note 20 ar putea compensa cu adaugarea unui slot microSD pentru ca toti clientii care vor sa-si creasca spatiu de stocare dupa propriul plac, dar deocamdata nu se stie nimic despre asta. E destul de neobisnuit sa vedem ca Samsung ar face un regres cu seria Samsung GALAXY Note 20 in raport cu cea anterioara cand vine vorba despre spatiul minim de stocare pentru telefoane, dar am vazut si alte lucruri mai ciudate la ei.

Samsung GALAXY Note 20 este o serie de telefoane care va fi lansata in luna august a acestui an, asa ca ramane sa vedem pana atunci ce alte modificari vor fi facute pentru dispozitive.