Samsung GALAXY S20 ULTRA: este Extrem de GREU de Reparat

Samsung GALAXY S20 ULTRA este extrem de greu de reparat, spre surprinderea nimanui, noul telefon premium al coreenilor venind cu multe capcane in interior.

Samsung GALAXY S20 ULTRA, spre surprinderea nimanui, este foarte greu de reparat in comparatie cu alte modele de telefoane care au fost lansate pana in momentul de fata in magazine. Puteti vedea in clipul video de mai sus o dezasamblare facuta pentru Samsung GALAXY S20 ULTRA, iar concluzia expertilor este ca eventualele reparatii facute pentru telefon vor fi scumpe, mai ales daca sunt facute la un service autorizat, unde acestea suntin general scumpe.

Samsung GALAXY S20 ULTRA are mai mult adeziv aplicat pe margini, in raport cu ceea ce au vazut expertii in mod normal, desfacerea carcasei fiind mai dificila decat in cazul modelelor anterioare. Dincolo de asta, dupa desfacerea carcasei, lucrurile se complica, Samsung GALAXY S20 ULTRA avand multe componente care sunt destul de greu de dezasamblat fara a fi stricate, in special ansamblul camerelor principale, care ascunde nu mai putin de 4 senzori de imagine.

Samsung GALAXY S20 ULTRA: este Extrem de GREU de Reparat

Samsung GALAXY S20 ULTRA are adeziv folosit din abundenta pentru mai multe dintre componentele sale interne, inclusiv pentru baterie, care este foarte greu de dezlipit, chiar mai greu decat la modelele anterioare. Daca se strica ecranul Samsung GALAXY S20 ULTRA, atunci trebuie desfacut aproape tot telefonul pentru a-l inlocui, ceea ce vedem inclusiv la alte modele de telfeoane, si ceea ce face procesul de raparatie cu atat mai dificil.

Samsung GALAXY S20 ULTRA are o veste buna in faptul ca toate suruburile folosite sunt de la Phillips, deci nu trebuie surubelnite diferite pentru a desface unele dintre componentele telefonului. Cu toate acestea, Samsung GALAXY S20 ULTRA a primit nota 3 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat, si desigur ca aceasta nu este o veste buna, mai ales pentru cei care trebuie sa se chinuie pentru a face reparatia efectiva la nevoie.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un telefon care are foarte multa tehnologie integrata de catre cei de la Samsung, si e de asteptat sa existe probleme de acest gen cand ai multe componente inghesuite intr-o carcasa mica.