Playstation 5: Nou VIDEO care a pus TOTI Fanii Sony pe Jar

Playstation 5 este astazi mai aproape de lansare decat era ieri, iar un nou clip video care a aparut pe internet a pus fanii Sony pe jar, si asta pentru ca el ne prezinta, desi in stadiul de concept, un posibil design pentru noua consola care este foarte asteptata.

Playstation 5 este prezentata in acest concept in mai multe culori, dar inclusiv cu un controller DualShock care are un ecran in mijlocul sau, ceva ce a fost zvonit ca o posibilitate pentru accesoriu, dar deocamdata nu e clar daca va fi oferita o asemenea noutate.

Playstation 5 este facut in acest concept, aparent, in baza unor brevete de inventie care au fost inregistrate pentru compania Sony, dar chiar si asa, vorbim despre un look cu mult diferit fata de cel pe care l-am vazut in kitul trimis dezvoltatorilor, adica o consola in forma literei V.

Playstation 5 este prezentata in acest concept cu un design elegant, complet diferit fata de cel pe care il stiam din imaginile cu kitul trimis dezvoltatorilor care fac primele jocuri pentru ea, asa ca va fi interesant de vazut cum va arata in final la lansare.

Playstation 5 nu are deocamdata o posibila data de lansare anuntata, cei de la Sony parand sa astepte destul de mult pana in momentul in care vor dezvalui pentru lumea intreaga noul produs.