Vodafone Romania Lanseaza Noi Oferte Speciale pentru Antreprenori

Vodafone Romania Oferte Antreprenori

Vodafone Romania a anuntat astazi o noua oferta pentru antreprenorii din tara noastra, care include pachete complete fix-mobil care sa satisfaca nevoile business-urilor din Romania care vor sa fie conectate la internet, sau sa aiba servicii de televiziune.

Vodafone Romania sustine ca le ofera in premiera companiilor din Romania pachete complete fix-mobil care le aduc atat abonamente nelimitate de internet si voce, cat si televiziune si Wi-Fi de mare viteza, plus un smart TV, sau smartphone subventionat, in functie de oferta aleasa.

Vodafone Romania are capacitatea de a oferi asemenea oferte multumita achizitiei UPC Romania, unul dintre marii furnizori de servicii de televiziune, astfel ca acum a devenit si mai puternica pe piata noastra, si e capabila sa aiba oferte speciale precum cea descrisa in totalitate mai jos.

“Bucuresti, 5 martie 2020 – Vodafone Romania lanseaza noi oferte speciale dedicate antreprenorilor si micilor intreprinzatori, cu servicii complete fixe si mobile, dezvoltate pe baza cerintelor exprimate de acestia si adaptate nevoilor lor de business. In premiera in Romania, Vodafone pune la dispozitia antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicatii fixe si mobile: voce si date nelimitate, televiziune si Wi-Fi de mare viteza, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clientii pot beneficia incepand de la 0 euro, in functie de oferta aleasa.

« Noile oferte dedicate antreprenorilor vin sa-i sprijine pe acestia in activitatea de zi cu zi, oferindu-le toate serviciile de comunicatii de care au nevoie pentru administrarea afacerii, pentru a colabora, a interactiona cu clientii si partenerii oriunde si oricand, de pe orice dispozitiv. In peste 40% dintre micile business-uri din Romania antreprenorul este cel care gestioneaza singur intreaga afacere*. Ofertele noastre au fost gandite pentru a acoperi cele mai diverse cerinte si provocari in gestionarea afacerii, avand in vedere varietatea tipului de activitati pe care le intalnim in randul micilor business-uri antreprenoriale – de la comert, industrie, HoReCa, sanatate, IT&C sau cabinete individuale in diverse domenii. Pentru multe dintre acestea, accesul la servicii si la comunicatii este vital, prin urmare increderea in fiabilitatea si calitatea serviciilor si a retelei este deosebit de importanta. Noi intelegem importanta de a le pune la dispozitie tuturor celor care doresc ca businessul lor sa devina mai agil, mai competitiv si mai eficient pachete complete de servicii fixe si mobile si cea mai buna experienta, bazata pe expertiza noastra si pe calitatea retelelor Vodafone si UPC. Majoritatea antreprenorilor romani au nevoi de consum in fiecare din zonele de servicii oferite de noi, fie ca vorbim despre mobilitate si acces la conectivitate, pachetele noastre cu internet si convorbiri nelimitate fiind foarte apreciate, sau despre internet prin Wi-Fi de mare viteza si televiziune. Prin acest raport deosebit de atractiv dintre calitate, beneficii si pret raspundem tuturor acestor nevoi », a spus Mihnea Radulescu, Director Enterprise Business Unit, Vodafone si UPC Romania.

Ofertele speciale introduse se adreseaza atat clientilor noi, cat si antreprenorilor clienti existenti ai Vodafone Romania si UPC Romania care doresc sa achizitioneze si servicii fixe, respectiv servicii de comunicatii mobile.

Pentru activarea de servicii noi, Vodafone Romania introduce pachete complete de servicii fixe si mobile, cu Internet fix, televiziune si servicii de voce si date mobile, incepand de la 48 euro / luna, plus, la alegere, un smart TV Samsung sau un smartphone Samsung, incepand de la 0 euro. Indiferent de oferta aleasa, clientii vor beneficia de Wi-Fi de mare viteza, conexiune de back-up 4G nelimitat, prin router Wi-Fi, o lista completa si diversificata de canale TV si continut sportiv de top, inclusiv la rezolutie 4K, precum si de multiple beneficii prin abonamentele noastre mobile. In plus, clientii se pot bucura de solutii complete de securitate, atat pe computer, cat si pe smartphone, cu Vodafone Secure Net inclus.”