DIGI Romania: Multi Clienti NU Stiu de Beneficiile GRATUITE

DIGI Romania are o serie de beneficii gratuite grozave de care multi clienti nici nu stiu, iata ce primesti cand iti faci abonament la operator.

DIGI Romania beneficii

DIGI Romania are o serie de beneficii gratuite de care multi clienti nu stiau, sau nu stiau ca le primesc in mo automat in momentul in care devin clienti ai grupului, cel putin pentru anumite abonamente ale sale. Benficiile gratuite cele mai multe sunt oferite pentru cei care au abonamente de internet de la DIGI Romania, unul dintre cele trei Digi Net care au viteze de 300, 500 si 1000 Mbps, insa multi nu stiu de toate beneficiile, ci doar de unele dintre ele.

DIGI Romania are unele beneficii gratuite despre care v-am mai vorbit, si pe care le stiti, si poate le folositi deja, mai ales ca sunt extrem de utile, insa unele dintre ele nu sunt cunoscute chiar de catre toata lumea. Primul dintre ele ste platforma Digi Online pe care DIGI Romania o ofera pentru cei care au abonamente de internet, si nu numai, dar sunt destul de sigur ca stiati de ea, si stiti cum sa va faceti inclusiv un cont, din contul vostru de client din website.

DIGI Romania: Multi Clienti NU Stiu de Beneficiile GRATUITE

DIGI Romania beneficii gratuite
Beneficiile gratuite de la DIGI Romania pentru abonamentele de internet fix Digi Net.

DIGI Romania are deasemenea serviciul Digi Storage pe care il ofera gratuit pentru toti cei care au abonamente de internet, si sunt destul de sigur ca stiati inclusiv de acest serviciu pe care-l ofera companie. La fel, sunt destul de sigur ca unii dintre voi stiti si de Digi WiFi, adica reteaua nationala de hotspot-uri WiFi pe care DIGI Romania o are de cativa ani buni, cei care au abonamente facute mai recent putand sa afle abia acum despre existenta sa.

DIGI Romania are in mod gratuit si un serviciu special pentru clientii din Romania care le permite sa activeze un sistem de control parental pentru protejare copiilor in timp ce navigheaza pe internet. Pentru cei care stiu ce inseamna asta, DIGI Romania are deasemenea un serviciu de DNS dinamic gratuit cu domeniul principal “go.ro”, insa aici vorbim despre ceva ce putina lume ar sti sa foloseasca, insa chiar si asa, e ceva gratuit oferit de catre operator.

DIGI Romania are aceste 5 gratuitati pentru toate cele trei abonamente principale de internet fix in Romania, iar daca n-ati aflat pana acum despre ele, atunci acum stiti ca le puteti folosi, chiar din contul vostru de client.