Fortnite: Iata cum se SCHIMBA Harta in Functie de Jucatori

fortnite craniu

Fortnite are pentru sezonul 2 al capitolului 2 o schimbare faorte interesanta adusa de catre cei de la Epic Games, ei implementand un sistem care este capabil sa modifice harta lumii virtuale in functie de alegerile pe care jucatorii le fac atunci cand se joaca.

Fortnite ar avea unele forme de relief din joc modificate in mod automat in functie de felul in care jucatorii aleg anumite skin-uri pentru fata, iar asa ar fi aparut la “The Grotto” imaginea unui craniu pe o regiune a insulei, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

Fortnite ar avea aceasta modificare facuta chiar recent, iar pana acum singura explicatie e legata de alegere skin-urilor pentru fata, insa e vorba despre ceva ce Epic Games nu a detaliat, insa am putea vorbi despre un impact serios asupra experientei de joc.

Fortnite este un joc foarte complex, iar schimbarile de acest gen pentru formele de relief din hartile lumii virtuale nu sunt tocmai ceva obisnuit, deci strategia aleasa de catre companie pentru titlul sau e una care ridica multe semne de intrebare.

fortnite craniu grotto

Fortnite ar putea avea surprize foarte mari pregatite pentru modul in care experienta de joc se va modifica, impreuna cu hartile lumii virtuale, in functie de alegerile facute de catre jucatori, iar ceea ce vedem acum ar putea fi doar inceputul unei surprize uriase.