iPhone 12 si iOS 14: Primele SPECIFICATII si Noutati Dezvaluite

iPhone 12 si iOS 14 au parte de o serie de noutati dezvaluite multumita unui youtuber care a reusit sa discute cu o persoana care reuseste sa analizeze in detaliu codurile sursa ale sistemelor de operare pentru a descoperi noutati importante.

iPhone 12

Pentru seria iPhone 12 este anuntat faptul ca urmeaza sa ramanem cu cele trei camere, in cam acelasi format, dar Apple va adauga si un al patrulea senzor de imagine, ToF, pentru un total de 4 senzori, astfel ca modelele Pro vor avea camera quad.

iPhone 12 nu va avea o camera quad, probabil nici macar tripla, desi n-ar fi exclus ca Apple sa integreze deasemenea un senzor de imagine ToF pentru a facilita atat inregistrarea de poze mai bune cu efect de adancime, cat si folosirea de aplicatii cu realitate augmentata.

Se pare deasemenea ca pentru iPhone 12 Pro este deasemenea testat un senzor de imagine cu rezolutie de 64 megapixeli, dar sincer sunt extraordinar de sceptic cu privire la posibila sa implementare, deci n-ar trebui sa va faceti sperante mari.

Pe de alta parte, senzorul de imagine principal din seria iPhone 12 ar putea veni cu diafragma de f/1.6, ceea ce ar trebui sa imbunatateasca si mai mult calitatea pozelor, in special cand vine vorba despre cele facute noaptea, ea fiind ajutata si de un Smart XDR, adica un HDR imbunatatit.

O baterie de 4400 mAh este asteptata pentru seria iPhone 12, impreuna cu un ecran de 120 Hz, si conectivitate 5G, energia suplimentara fiind necesara pentru a sustine aceste schimbari care vor aduce telefoanele Apple “in randu cu restul lumii.

iOS 14

iOS 14, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, va fi lansat in toamna acestui an, impreuna cu seria iPhone 12, iar una dintre primele noutati ar urma sa fie o regandire a interfetei pentru preluarea apelurilor, ea urmand a fi simplificata, fara a ocupa tot ecranul.

Din pacate, se pare ca iOS 14 nu va aduce extrem de multe noutati importante, ci ca doar va imbunatati experienta de utilizare, impreuna cu performantele, acest lucru fiind spus anterior si in baza unor informatii venite de la angajatii Apple.

In iunie Apple va prezenta iOS 14 pentru lumea intreaga, dar nu se stie daca in cadrul unei conferinte organizata in San Francisco, sau doar online, iar seria iPhone 12 va avea pana in toamna dezvaluite multe dintre noutati.