GTA 6: VIDEO cu Locatiile NOI pe care le Doresti pentru Joc

GTA 6 are astazi parte de un nou clip video care prezinta locatiile pe care toata lumea le asteapta in noul joc, sub forma de concept, astfel ca graficianul care l-a facut incearca sa ne arate ce anume ar putea fi oferit de catre cei de la Rockstar Games pentru toata lumea.

GTA 6 are acest concept de trailer facut cu inspiratie de la multiple jocuri care au fost lansate de catre diversi producatori, dar si de la versiunile anterioare ale jocurilor din seria Grand Theft Auto, astfel ca e vorba despre o prezentare foarte interesanta cu ceva ce-ar putea fi real.

GTA 6 are prezentate in clipul video de mai sus ca posibile locatii de joc orasele Liberty City, San Fierro, Las Venturas, Los Santos si Vice City, unele dintre ele fiind zvonite pana in momentul de fata ca posibile zone in care s-ar putea desfasura actiunea in noul titlu.

GTA 6 nu a avut pana acum un trailer lansat de catre Rockstar Games, astfel ca au aparut diverse concepte de trailere care incearca sa ne arate ce-ar putea fi dezvaluit de catre compania americana, chiar daca pana acum totul se bazeaza pe imaginatia dezvoltatorilor.

GTA 6 este mai aproape de lansare, dar nu ne putem astepta in mod realist ca titlul sa fie pus in distributie pana in 2021, iar asta deoarece deocamdata GTA Online inca face bani foarte buni pentru cei de la Rockstar, deci motive pentru a strica asta nu exista.