DIGI, Telekom, Orange, Vodafone: Vestea IMPORTANTA pentru Romani

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone au clientii vizati de o veste extrem de buna, iata ce schimbari foarte benefice vor fi oferite pentru cei din Romania.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone cod

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone urmeaza sa aiba parte de o schimbare extrem de importanta care vine ca un beneficiu foarte mare pentru clientii din Romania, iar asta deoarece urmeaza sa fie impuse reguli mai stricte pentru ei. Mai exact, cei de la ANCOM au anuntat ca in 2020 urmeaza sa faca Codul European al Comunicațiilor Electronice, iar DIGI, Telekom, Orange, Vodafone sunt direct vizate de ceea ce urmeaza sa aduca acesta in Romania pentru clienti.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone vor trebui sa respecte o serie de reguli noi pe care acest cod le va aduce in Romania, iar acelasi lucru e valabil inclusiv la nivel european in toate statele membre. Codul European al Comunicațiilor Electronice este impus printr-o directiva a Comisiei Europene de acum mai bine de un an de zile, scopul sau fiind de a proteja clientii furnizorilor de servicii de telecomunicatii, inclusiv cei ai DIGI, Telekom, Orange, Vodafone din Romania.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone: Vestea IMPORTANTA pentru Romani

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone vor avea impuse reguli pentru durata maxima a contractelor pe care le pot face pentru clienti, dar si alte reguli in ceea ce priveste prelungirea automata a acestora. O problema mai mare pentru DIGI, Telekom, Orange, Vodafone vine cu o regulia care le va permite clientilor sa rezilieze contractele fara plata de daune daca performantele oferite de catre servicii nu respecta promisiunile operatorilor, iar aici intra in discutie cele de internet.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone vor trebui sa expedieze si cererile de portare care vin de la clienti, ceea ce acum nu se face foarte rapid tot timpul, iar alte modificari sunt deja implementate in Romania. Acest nou cod pe care il impune Comisia Europeana va fi benefic pentru consumatori, iar cei care sunt nemultumiti de ceea ce ofera DIGI, Telekom, Orange, Vodafone vor putea renunta mai usor la servicii, unele noutati imbunatatind si legislatia din Romania.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone nu prea vor avea ce sa faca in fata a ceea ce impune Comisia Europeana, iar pentru consumatori totul vine ca o veste buna menita sa mai aduca putina ordine in serviciile de telecomunicatii, cu aplicabilitate in toata UE.