Netflix: Filmul Neortodox Prezentat pentru TOTI Abonatii

Netflix a prezentat filmul Neortodox pentru abonatii din intreaga lume, si i-a uimit pe unii dintre clienti cu decizia de a finanta o asemenea creatie.

Netflix are in platforma sa foarte filme si seriale disponibile pentru toti cei care platesc abonament lunar pentru a-i urmari creatiile, sau ceea ce a licentiat, iar in pregatire pentru lansare este si un film numit Neortodox. Da, Netflix a finantat crearea unui film care ar putea supara destule persoane doar prin prisma numelui pe care il are, Neortodox fiind totusi gandit pentru a prezenta viata unei tinere care incearca sa scape de familia ultraortodoxa.

Netflix prezinta in trailerul de mai sus o parte din povestea care este descrisa de catre filmul sau, si vorbim despre abordarea unui subiect care nu este chiar atat de usor de prezentat intr-un film, indiferent care ar fi. Toata actiunea se desfasoara in orasele New York si Berlin, intre care tanara care isi paraseste comunitarea si familia ajunge in calatoria sa, Netflix avand un film cu potential destul de mare, in principal din cauza subiectului pe care il abordeaza.

Netflix: Filmul Neortodox Prezentat pentru TOTI Abonatii

Netflix a creat acest film in baza unui bestseller din SUA, iar in el nu regasim actori importanti, insa chiar si asa, e posibil ca multa lume sa il aprecieze, dar mai mult, sa se si regaseasca in povestea prezentata acolo. In general in filmele de acest gen se regasesc foarte multe persoane care traiesc in familii, sau comunitati, care au principii foarte bine consolidate si impuse in randul membrilor lor, Netflix dorind cel mai probabil ca diverse controverse sa se genereze in randul sau pentru promovare.

“O tânără își părăsește comunitatea evreiască ultraortodoxă din New York și se mută la Berlin pentru a începe o viață nouă și a-și hotărî singură destinul. Dar chiar când începe să-și croiască propriul drum, trecutul o ajunge din urmă. Un serial original Netflix, inspirat de bestsellerul New York Times al autoarei Deborah Feldman, intitulat „Unorthodox”. Distribuția: Shira Haas, Jeff Wilbusch și Amit Rahav.”

Netflix a pregatit in 2020 investitii de aproape 20 de miliarde de dolari pentru filme si seriale originale, iar printre ele desigur ca se vor regasi si creatii precum cea de mai sus. Netflix vrea sa lanseze cam 400 de filme si seriale originale in cursul acestui an, mult mai multe decat in cursul anului trecut, iar asta e perfect normal din moment ce are o baza de abonati in continua crestere, si vrea sa atraga mai multi cu continut tot mai diversificat.

Netflix nu are productii speciale pentru Romania, insa in baza legislatiei UE ar cam trebui sa faca si ceva pentru abonatii din tara care platesc pentru a-i vedea creatiile disponibile in libraria multimedia.