Fortnite: Veste Proasta, ce DISPARE din Joc pentru Jucatori

fortnite aim

Fortnite urmeaza sa aiba eliminata una dintre functiile care s-a dovedit a fi destul de populara de-a lungul anilor, iar asta pentru ca ea facea jocul mult mai simplu pentru multa lume, dar nu era chiar atat de corecta pentru toti jucatorii.

Fortnite are implementata pe functie speciala care asista tintirea inamicilor, dar ea functioneaza chiar si cand acestea se ascund in tufisuri, sau alte structuri, iar ea nu e tocmai chiar atat de corecta, si asta pentru ca n-ar trebui sa urmareasca jucatorii prin acele structuri.

Fortnite are in clipul de mai jos o demonstratie a modului in care poate fi exploatata aceasta functie de catre jucatori, iar Epic Games a anuntat deja ca functia “Use Legacy Look Controls” urmeaza sa fie eliminata pentru a face jocul mult mai corect decat e acum.

Fortnite are functia eliminata deoarece Epic Games a ajuns la concluzia ca a imbunatatit suficient de mult sistemul de tintire pe care l-a implementat in joc, astfel ca jucatorii ar trebui sa poata omora inamicii fara probleme cu sistemul de asistenta predefinit, fara acea functie.

Fortnite le va permite oamenilor sa-si copieze setarile de sensitivitate pentru tintire pe care le au acum, dar incepand cu o actualizare ce va fi lansata pe 13 martie, functia care este exploatata acum va disparea complet din cadrul jocului.