Playstation 5: Anunt despre LANSARE, Veste pentru Toti Fanii

Playstation 5 sarbatori

Playstation 5 are un foarte important anunt despre lansare facut astazi pentru toti fanii Sony din intreaga lume, si vorbim despre o veste extrem de buna care cu siguranta va bucura foarte multa lume, mai ales ca vine “din senin” pentru multi dintre fani.

Playstation 5 urmeaza sa fie lansata in perioada sarbatorilor de iarna, asa cum a fost programata de catre cei de la Sony, iar confirmarea vine de la AMD, compania care furnizeaza procesorul sau, la fel ca si procesorul pentru XBOS Series X, care va fi lansata tot atunci.

Playstation 5 a avut acest anunt facut in cadrul unei prezentari tinute online de catre cei de la AMD, ei vorbind despre urmatoarele generatii de procesoare pe care le vor oferi pentru variate produse, inclusiv pentru consolele pregatite de catre Sony si Microsoft.

Playstation 5 va avea un procesor AMD Ryzen bazat pe arhitectura Zen 2, cu proces de fabricatie de 7nm, dupa cum stiam deja de ceva vreme, insa AMD a tinut sa confirme iar acest lucru pentru ca e foarte important ca lumea sa stie ceea ce urmeaza sa primeasca.

Playstation 5 sarbatori lansare

“Consola PlayStation de generație viitoare bifează noutatle asteptate, începând cu un cip AMD in inima dispozitivului. […] Noul CPU se bazează pe a treia generație a liniei Ryzen a AMD și conține opt nuclee din noua microarhitectură Zen 2 de 7m a companiei. Placa video, o variantă personalizată a familiei Navi a lui Radeon, va susține urmărirea razelor, o tehnică care modelează călătoria luminii pentru a simula interacțiunile complexe în mediile 3D.”

Playstation 5 nu a avut inca parte de o prezentare, asa cum se asteptau multi dintre fani, dar pana in a doua parte a anului ar trebui sa avem consola deja prezentata cu toate noutatile, iar lansarea in magazine va avea loc in toamna, prin noiembrie.