WhatsApp: Trucurile GROZAVE pentru Functia la care NU Sperai

WhatsApp poate avea aceasta functie la care nu sperai vreodata multumita unor trucuri grozave pe care le poti folosi chiar acum in telefonul tau.

WhatsApp numere

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu 2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, insa desigur ca nu e perfecta, si nu ofera chiar tot ceea ce vor oamenii, dar exista si trucuri pentru asta. Daca nu stiai cum sa folosesti doua numere de telefon diferite in aplicatia WhatsApp pe acelasi telefon mobil, ei bine aceste trucuri te vor ajuta sa faci asta, chiar daca nu e totul chiar atat de simplu, si daca va trebui sa te complici putin.

WhatsApp poate fi clonata pe anumite telefoane mobile, deci rulata de doua ori in acelasi timp, cu numere de telefon diferite, deci puteti sa va logati de 2 ori de pe acelasi telefon cu doua numere. Telefoanele Huawei au o functie speciala numita “App-Twin” care permite clonarea aplicatiilor, iar pe telefoanele Samsung exista o functie numita “Dual Messenger”, care face acelasi lucru, iar cu ajutorul lor puteti folosi doua numere de telefon cu WhatsApp pe acelasi telefon.

WhatsApp: Trucurile GROZAVE pentru Functia la care NU Sperai

WhatsApp poate fi folosita la fel si pe alte modele de telefoane cu sistem de operare Android, insa pe iPhone, sau alte telefoane care nu au asemenea functii, exista o alta solutie. Vorbim despre aplicatia speciala WhatsApp Business, aceasta fiind facuta de catre companii pentru a intra in contact cu oamenii, insa poate fi folosita si de utilizatori obisnuiti, doar ca va trebui sa va treceti numele in locul numelui companiei, aplicatia fiind facut apentru altceva.

WhatsApp a lansat aplicatia WhatsApp Business de ceva vreme in App Store, sau Google Play Store, astfel ca ar trebui sa o instalati fara probleme chiar in momentul de fata. Multumita acestui lucru va puteti bucura foarte rapid de functionalitatea pe care o ofera si veti putea folosi WhatsApp cu doua numere de telefon separate pe acelasi telefon, desigur in ciuda dorintelor americanilor de a limita posibilitatea de logare pe un singur model de telefon mobil.

WhatsApp nu va permite prea curand posibilitatea de a ne loga cu doua numere de telefon in aceeasi aplicatie de pe acelasi telefon, asa cum se intampla cu Instagram, dar poate ca in cativa ani va permite asta.