Samsung GALAXY S20 ULTRA: Scump, dar si Rezistent (VIDEO)

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un telefon foarte scump, dar si foarte rezistent, iata la ce te poti astepta dupa ce cheltui 1400 de euro pentru el.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un telefon foarte scump, nu mai e nevoie sa va tot spun asta, insa el vine si cu un mare beneficiu in aceasta suma, este surprinzator de rezistent, ceea ce e o veste grozava. In clipul video de mai sus aveti un test de rezistenta facut de catre celebrul youtuber specializat pe asemenea teste, el aratandu-ne ca in cei 1400 de euro platiti pentru telefon primim si destul de multe beneficii serioase, ceea ce ar trebui sa ne bucurest.

Samsung GALAXY S20 ULTRA are un teefon la fel de rezistent precum ne asteptam, cu Gorilla Glass 6 ecranul fiind protejat la fel de bine precum oricare dintre modelele anterioare, dar nu neaparat mai bine. Spre deosebire de Samsung GALAXY Z Flip, care are un ecran din plastic, Samsung GALAXY S20 ULTRA are unul protejat mult mai bine, ceea ce e o veste extrem de buna, si ne arata ca inca nu vom ramane fara ecranele protejate bine.

Samsung GALAXY S20 ULTRA: Scump, dar si Rezistent (VIDEO)

Samsung GALAXY S20 ULTRA nu are nici o carcasa protejata chiar atat de rau, sticla de pe ea descurcandu-se destul de bine in ceea ce priveste rezistenta la zgariere, ceea ce desigur ca nu e o veste chiar atat de rea. Nici pentru camera principala nu exista protectie mai slaba, astfel ca daca il purtati des in buzunar, n-ar trebui sa aveti probleme cu obiectele de prin buzunar care l-ar putea zgaria, sansele ca asta sa se intample fiind mici.

Samsung GALAXY S20 ULTRA nu are probleme, mai mare decat cele existenet, cu cititorul de amprente dupa ce este zgariat in zona de citire, iar asta pentru ca detectarea se face la fel. In final, Samsung GALAXY S20 ULTRA nu se indoaie la fel de usor precum v-ati imagina, chiar daca este foarte lung, cei de la Samsung reusind sa-l protejeze atat de bine, incat chiar daca va veti aseza pe el, nu exista riscul sa il indoiti din greseala.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un telefon foarte bun, are foarte multe inovatii implementate iar daca totusi nu va ganditi sa-l cumparati, singura alternativa demna de luat in seama ar fi Samsung GALAXY Z Flip.