DACIA Logan: IMAGINI ce te Fac sa Vrei Acum Noul Model 2021

DACIA Logan are parte de o serie de imagini care te vor face sa-ti doresti chiar acum modelul 2021, iata ce schimbari mari sunt pregatite pentru el.

DACIA Logan

DACIA Logan urmeaza sa fie prezentata foarte curand intr-o versiune noua, modelul 2021 urmand a avea schimbari foarte mari facute de catre cei de la DACIA, iar o serie de imagini noi ne-ar prezenta ceea ce vom vedea. In Rusia au aparut imagini cu ceea ce ar putea fi modelul pentru 2021 al DACIA Sandero, iar daca va uitati cu atentie la ele, veti vedea ca unele elemente ar trebui sa fie regasite inclusiv in modelul 2021 al DACIA Logan, aflat in dezvoltare.

DACIA Logan a fost vazuta in imagini spion care anuntau implementarea unor faruri LED de catre cei de la DACIA, iar imaginile acestea cu Sandero par sa ne arate fix acelasi lucru. Chiar si in ceea ce priveste stopurile vorbim despre aparenta mplementarea a unir becuri LED, iar atat in partea frontala, cat si in cea din spate, noua versiune a Sandero are parte de schimbari foarte mari, ceea ce ar trebui sa vedem inclusiv la versiunea noua pregatita pentru DACIA Logan.

DACIA Logan: IMAGINI ce te fac sa Vrei Acum Noul Model 2021

DACIA Logan imagini sandero 2021
Imagine cu posibilul design al DACIA Sandero 2021, similar cu cel al Logan 3.

DACIA Logan ar urma sa aiba un design similar cu cel de mai sus, in care vedem ceea ce ar trebui sa fie versiunea de baza a Sandero in 2021, iar imaginea de mai jos ne prezinta si versiunea Stepway. Desigur ca DACIA Logan va avea un design diferit, pentru ca este o masina dintr-o categorie diferita, insa unele elemente din exterior ar trebui sa fie extrem de similare, inclusiv in ceea ce priveste farurile si stopurile, ele fiind luate, desigur, de la Renault.

DACIA Logan imagini sandero stepway 2021
Imagine cu posibilul design al DACIA Sandero Stepway 2021, similar cu cel al Logan 3.

DACIA Logan urmeaza deasemenea sa aiba si un nou bord, care ar trebui sa fie identic cu cel al Sandero pentru 2021, ambele masini trebuind sa beneficieze de sistmeul EasyLink al celor de la Renault. Aici vorbim despre o regandire masiva a felului in care soferii interactioneaza cu sistemul multimedia al DACIA Logan, sau al Sandero, upgrade-ul fiind unul extrem de benefic pentru soferi, experienta de condus urmand a fi imbunatatita serios.

DACIA Logan ar putea fi lansata chiar in acelasi timp cu noua versiune a Sandero, sau poate inainte sa, iar asta pentru ca DACIA va dori probabil sa lase o perioada de timp intre lansar, acordand prioritate Logan-ului.