DIGI RCS & RDS: Masura IMPORTANTA ce Vizeaza Multi Clienti

DIGI RCS & RDS detaliaza o masura foarte importanta care vizeaza multi dintre clientii sai din Romania, iata ce a facut compania pentru abonatii sai.

0

DIGI RCS & RDS filtrare

DIGI RCS & RDS aplica o masura foarte importanta care vizeaza foarte multi clienti din Romania in momentul de fata, si vorbim despre ceva facut pentru beneficiul utilizatorilor, dar multi nu stiu ce se face in secret. Cei de la DIGI RCS & RDS au anuntat anul trecut masurile de securitate pe care le-au luat pentru a-i proteja pe utilizatorii din Romania impotriva atacurilor, si vorbim despre o crestere a securitatii acestora prin blocarea anumitor porturi de internet.

DIGI RCS & RDS practic aceste metode de ceva vreme, chiar dinainte de a anunta exact ceea ce face, iar asta pentru ca unele dintre aceste porturi sunt folosite de catre hackeri pentru atacarea dispozitivelor electronice. Puteti vedea mai jos lista cu porturi de internet pe care DIGI RCS & RDS le blocheaza, dar si motivele din cauza carora a luat aceste decizii importante pentru clienti, totul fiind bazat pe experienta avuta de-a lungul timpului cu unii clienti.

DIGI RCS & RDS: Masura IMPORTANTA ce Vizeaza Multi Clienti

DIGI RCS & RDS filtrare porturi internet

DIGI RCS & RDS a publicat aceasta lista cu ceva timp in urma ca parte a unor masuri prin care le recomanda utilizatorilor sa-si imbunatateasca securitatea calculatoarelor si dispozitivelor mobile. Compania filtra de ceva vreme porturile, iar unele informatii privind masurile de restrictie luate de catre DIGI RCS & RDS erau disponibile pentru clienti in conturile de utilizator, dar publicarea datelor a facut totul mult mai transparent pentru oameni.

DIGI RCS & RDS a dorit in 2019 sa-i ajute pe oameni sa fie mult mai constienti de importanta securitatii pentru dispozitivele lor, iar intr-o buna masura a reusit sa informeze corect lumea. DIGI RCS & RDS a publicat si o gama foarte variata de alte informatii privind securitatea pe internet, avand o pagina speciala cu foarte multe recomandari pentru a utiliza internetul intr-o mult mai mare siguranta, ceea ce este extrem de important in special in 2020.

DIGI RCS & RDS este unul dintre putinii operatori care pun accent foarte mare pe publicarea informatiilor privind masurile de securitate pe care le iau pentru clienti, dar care ofera si recomandari pentru cresterea securitatii.