Google Maps: Anuntul IMPORTANT facut din cauza Coronavirus

Google Maps Coronavirus

Google Maps are o masura foarte importanta implementata din cauza raspandirii Coronavirus, cei de la Google luptand mult mai activ pentru a ajuta oamenii sa stie cat de departe a ajuns virusul periculos din China pana intr-un anume moment.

Google Maps le ofera afacerilor active in cadrul platformei sale posibilitatea de a isi anunta vizitatorii daca sunt afectate, sau nu, de Coronavirus, si daca si-au sistat activitatea pentru a nu-si pune in pericol angajatii, sau chiar potentialii clienti care ajung la ele.

Google Maps nu are vreo functie noua implementata pentru afacerile care au control asupra listarilor prin Google My Business, dar ele isi pot modifica orele de functionare si pot face mentiuni in informatiile despre profil cu privire la situatia in care se afla.

Google Maps le cere afacerilor care sunt inregistrate in platforma sa sa isi modifice listarile pentru a-i tine pe oameni la curent cu tot ceea ce se intampla, dar ii avertizeaza ca e posibil ca modificarile lor sa apara cu intarziere atat in Google Search, cat si in Maps.

Google Maps are milioane peste milioane de afaceri listate in intreaga lume, iar Google le cere acestora sa isi atentioneze din timp clientii cu privire la situatiile in care activitatea lor este intrerupta din cauza Coronavirus pentru a se evita infectarile.