GTA 6: NIMENI nu se Astepta la o Noua Surpriza atat de Mare

GTA 6 columbia

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri in 2020, iar o surpriza la care nimeni nu s-ar fi asteptat ar putea fi schimbarea mare care poate face jocul cu adevarat grozav pentru cei care sunt interesati sa il cumpere dupa ce va fi lansat in mod oficial.

GTA 6 a avut cu cateva luni in urma un posibil teaser facut de catre Rockstar Games printr-o serie de cadouri pe care le-a trimis unor YouTube, printre ele fiind o insigna cu steagul Columbiei, care n-are legatura directa cu vreun joc lansat pana acum de companie.

GTA 6 a avut diverse zvonuri lansate pana acum care sugerau faptul ca ar putea fi inclusa o zona din America de Sud pentru desfasurarea actiunii, iar in baza acelui leak, se crede ca ar fi vorba despre Columbia, o locatie foarte controversata, perfecta pentru joc.

GTA 6 ar putea avea povestea gandita intr-un asemenea mod incat sa se faca salturi in timp, atat in trecut, cat si in viitor, pentru diverse personaje, astfel incat povestea sa includa cat mai multe locatii relevante, care sa fie si interesante pentru jucatorii care sunt interesati de titlu.

GTA 6 columbia insigna
Cadoul Rockstar Games pentru influenceri.

GTA 6 are asteptata o harta foarte mare cu foarte multe locatii noi, insa pana acum vorbim doar despre zvonuri si sugestii facute de catre cei de la Rockstar Games, insa poate ca lucrurile se vor schimba si vom vedea si primele informatii oficiale.