Apple testeaza noi functii pentru iMessage si iOS 14 in iPhone

ios 14 imessage

iOS 14 ne-ar putea aduce de la compania Apple noi functii pentru iMessage, americanii avand in testare cateva noutati foarte interesante care ar putea fi oferite inclusiv in aplicatia pentru macOS, dar deocamdata nu exista dovezi care sa sustina asta.

iOS 14 ar putea avea implementate pentru inceput mentiunile pe care le vedem in aplicatia WhatsApp in cazul grupurilor, sau care sunt oferite de aplicatia Slack, ele fiind in general folosite de retelele de socializare in cam toata lumea.

iMessage ar putea avea in iOS 14 inclusiv o noua functie speciala care va permite retragerea mesajelor trimise de catre utilizatori, asa cum ne permite si WhatsApp, ideea in sine fiind apreciata de utilizatorii acestei aplicatii, ea putand imbunatati serios experienta de folosire.

iOS 14 ar urma sa aduca si animatii care ne spun cand cineva scrie intr-o conversatie de grup, posibilitatea de a marca mesajele din ele ca fiind necitite, si o optiune care ar urma sa permita extinderea capacitatii de a distribui statusurile.

Separat de noutatile pentru iOS 14, se pare ca Apple ar vrea sa faca si o versiune Catalyst a aplicatiei Messages pentru macOS, insa deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la felul in care ar trebui sa functioneze totul dupa lansare.