Netflix: Total GRATUIT, Cum vezi Filme si Seriale fara Plata

Netflix poate avea filmele si serialele vazute complet gratuit de catre oamenii din intreaga lume, iata cum poti face acest lucru chiar in acest moment.

Netflix plata

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, mii de filme, seriale, documentare, animatii, etc, fiind disponibile pentru cei 160 de milioane de abonati de pe intreaga planeta. Chiar daca multa lume vrea sa plateasca pentru a putea folosi Netflix, exista totusi si oameni care cauta sa vad totul fara a plati vreun ban, iar pentru ei a aparut un website care permite vizualizarea gratuita a unor titluri, dar nu asa de simplu cum credem.

Netflix, impreuna cu Hulu, Disney+, HBO Now, Prime Video, si ShowTime, au diverse filme si seriale redate pe o platforma online numita AllTheStreams, dar nu chiar asa cum ti-ai imagina. Desi Netflix, si toate celelalte platforme, au redate filme si seriale in acest website, vorbim despre o redare automata a unor titluri alese de catre cei care au creat platforma, fara posibilitatea de a alege ceea ce doriti sa vedeti, ci doar sa urmariti ceea ce aleg ei pentru voi.

Netflix: Total GRATUIT, Cum vezi Filme si Seriale fara Plata

Netflix plata gratuit

Netflix sigur nu e de acord cu asta, desi ii poate aduce abonati noi, care pot incepe sa urmareasca un film, sau un serial, si pentru a continua sa-l vada pe tot si-ar putea face un abonament in platforma. Totusi, daca vreti sa vedeti ceva, cand intrati pe website, alegeti platforma de la care doriti sa vedeti continutul, fie ca e Netflix sau alta, apoi apsati butonul “See What’s Playing”, si redarea va incepe automat, cu selectia facuta in prealabil de cei care detin platforma.

Netflix va incerca mai mult ca sigur sa o blocheze, la fel ca si restul companiilor, dar pana atunci, peste 200.000 de oameni sunt mai tot timpul activi online simultan privind ceea ce au ales creatorii platformei. Ei au pus la dispozitie inclusiv un numar de telefon la care pot fi trimise mesaje text cu cereri pentru a vedea diverse filme si seriale din Netflix, Hulu, Disney+, HBO Now, Prime Video, si ShowTime, dar nu se stie cat dureaza onorarea lor.

Netflix nu mai are optiunea de a vedea gratuit o luna filmele si serialele din platforma inainte de a plati un abonament, astfel ca o solutie de acest gen e singura care mai permite vizualizarea unor titluri.