UBER: Obiectele UITATE Frecvent in Masini te vor SURPRINDE

UBER a facut o lista a lucrurilor care sunt cel mai adesea uitate de catre calatorii care folosesc masinile din platforma pentru curse, iata surprizele.

UBER uitat

UBER are miliarde de curse inregistrate anual de catre toti oamenii care-i folosesc platforma pentru transport alternativ, iar asa cum se intampla de multe ori in viata, oamenii mai uita cate ceva prin masinile cu care fac curse. Tipurile de produse care sunt uitate cel mai des de catre calatorii UBER in masinile cu care se deplaseaza sunt foarte diversificate, ceea ce e cat se poate de normal, iar compania a facut si un top pentru a ne surprinde putin.

UBER sustine ca telefoanele sunt obiectul cel mai des uitat prin masinile cu care sunt facute curse in platforma sa, portofelele, cheile si gentile/rucsacurile sau posetele continuand lista. Castile, de diverse feluri, sunt uitate des prin masinile celor de la UBER, impreuna cu obiectele de imbracaminte, ochelarii, tigarile electronice, documentele de identificare, sau sticlele cu apa, sau alte bauturi, aduse de catre clienti cand se urca in masina.

UBER: Obiectele UITATE Frecvent in Masini te vor SURPRINDE

UBER a facut si o lista cu obiectele cele mai neobisnuite pe care oamenii le-au uitat in masinile sale, iar printre acestea exista si cateva lucruri destul de ciudate, care nu se intalnesc prea des. Soarecii care urmeaza sa devina hrana pentru serpi au fost uitati in unele masini, probe pentru analize medicale intra deasemenea in lista, la fel ca si hartia igienica, laba reala a unei pisici, pietre culese aleator de pe jos, sau chiar droguri si bucati de carne pe care calatorii uita sa le ia.

“În 2019, telefoanele, portofelele, cheile și gențile au trecut din nou pe lista celor mai des uitate articole, cu căști, îmbrăcăminte, ochelari și vapori urmând costum. De fapt, am observat o creștere de peste 21% a AirPod-urilor pierdute față de anul trecut. Dar, după cum știm bine, călăreții nu lasă doar obișnuințele în urmă – uită de toate, de la șoareci, mașini cu bule, papuci de cobai și multe altele.”

UBER spune ca soferii sai au mai gasiti prin masini inclusiv carti de tarot, o un binoclu cu cristale Swarovski, corturi pentru copii, casti pentru biciclete, mancare in diverse forme, ori biblii si iconite. Nu trebuie uitate nici cel putin o sabie gasita de un sofer, diverse piese pentru masini, sau chiar diverse sume mici de bani, toate acestea intrand in categoria lucrurilor pe care probabil ca si soferii de taxi le-au gasit prin masinile lor inainte ca UBER sa fie popular.

UBER a facut aceasta lista in baza obiectelor pe care le-au uitat oamenii care au facut calatorii in SUA, e spunand ca noptile de vineri si sambata sunt cele in care se uita cele mai multe lucruri, si e usor de inteles de ce.