Coronavirus Romania: FRF suspenda meciurile pana pe 31 martie

0

Coronavirus Romania frf meciuri

Coronavirus aduce in Romania o alta masura fara precedent, mai exact, suspendarea tuturor meciurilor de fotbal din Romania pana pe data de 31 martie, deci indiferent daca ele sunt din Liga 1, sau Liga Futsal, tot fobalul se suspenda.

Coronavirus a adus in weeend interzicerea adunarilor publice de peste 1000 de persoane, ceea ce ne-a adus meciuri fara spectatori, insa acum FRF a luat decizia de a le suspenda cu totul pentru a impiedica raspandirea si mai mare a virusului in Romania.

“Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020.

Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România.

Așadar, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări. Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis să suspende toate competițiile de copii și juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat și turneul final al Cupei României la futsal.”