DACIA Duster: Nou FACELIFT Pregatit de Lansare, ce Aduce Nou

DACIA Duster are deja un nou facelift in lucru la uzina de la Mioveni, producatorul roman urmand a face aceste schimbari importante pentru clientii sai.

DACIA Duster imbunatatiri

DACIA Duster urmeaza sa aiba parte de un facelift lansat de catre cei de la DACIA, o imbunatatire care este ceva ce se intampla in mod obisnuit pentru toate modelele de masini, deci nu vorbim despre o miscare neasteptata. Toti producatorii de automobile care lanseaza un anumit model de masina, produs si un facelift pentru ea al cativa ani dupa lansare, iar in cazul DACIA Duster ar fi deja in lucru asa ceva, desi deocamdata nu e 100% clar cand va fi lansat.

DACIA Duster va beneficia in acest facelift in primul rand despre rezolvarea marilor probleme care au fost raportate de catre clienti dupa achizitie, si care au fost reparate in service-urile companiei. Unul dintre motivele pentru care aceste facelift-uri se fac este pentru a repara problemele de productie ale masinilor, si de a folosi componente mai bune, iar pentru DACIA Duster este deja in lucru o asemenea schimbare, fiind poate chiar masina vazuta in unele poze spion deja.

DACIA Duster: Nou FACELIFT Pregatit de Lansare, ce Aduce Nou

DACIA Duster va avea deasemenea si usoare schimbari pentru caroserie, faruri, stopuri, sau chiar interior, insa nimic major pentru ca masina sa nu fie cu foarte mult diferita in comparatie cu modelul existent. Nu trebuie sa va asteptati sa vedeti un facelift extrem de important pentru DACIA Duster, nu trebuie sa aveti asteptari foarte mari, iar asta pentru ca versiunea a 3-a a seriei va veni cu marile noutati, adica faruri LED, stopuri LED, si alte “minunatii”.

DACIA Duster in versiunea facelift va aduce imbunatatiri pentru versiunea initiala, ele fiind, de obicei, mici si multe, asa cum se intampla de obicei la facelift-uri, poate chiar si cu motoare noi. A include un motor nou, eventual imbunatatit, intr-un facelift, nu este ceva neobisnuit, iar din moment ce am avut lansate noi motoare chiar la inceput de ianuarie, e improbabil ca noul model facelift sa fie lansat pana la finalul acestui an, sau chiar macar anuntat.

DACIA Duster este cel mai de succes model de suv al celor de la Renault, depasit in vanzari pe mai toate pietele oricare alt model din grup, iar de asta grupul vrea sa ofere in continuare motive multe de achizitie pentru clienti.