GTA 6: Schimbarea Complet NEBUNA la care NU te-ai fi Gandit

GTA 6 personaje

GTA 6 pare sa fi intrat intr-un fel de linie dreapta in ceea ce priveste anuntarea lansarii pentru clientii din intreaga lume, iari ieri v-am vorbit despre una dintre datele care este considerata cea mai posibila pentru ca anuntul sa fie facut.

GTA 6 are intre timp o alta nebunie zvonita, mai exact implementarea unui sistem care ofera posibilitatea de a ne crea si personaliza propriul personaj cu care sa ne jucam, ceva ce parea, si inca pare, de neconceput pentru multi dintre fanii seriei de jocuri.

GTA 6 ar putea oferi fara probleme un asemenea sistem, Rockstar Games avand ingineri capabili sa implementeze un sistem complex de creare de personaje, fiind cunoscut faptul ca nu e usor sa oferi asa ceva, dar si ca utilizatorilor le place sa aiba in joc o reprezentare a propriei persoane.

GTA 6 ar urma sa ofere cel putin optiunile de personalizare a personajelor principale care exista deja in GTA 5, iar ceea ce ar putea oferi in plus nu e clar, insa probabil ar fi vorba despre o selectie mult mai vasta pentru fizionomina personajului pe care-l controlam.

GTA 6 ar trebui sa fie anuntat pe 20 martie, aceasta fiind data pe care cei mai multi o considera ca fiind aleasa de catre Rockstar Games, insa destule indicii sugereaza faptul ca si data de 26 martie ar putea fi cea in care am putea vedea pentru prima oara noul joc.