Samsung: MASURA din cauza Coronavirus Poate Oferi in Romania

Samsung a luat o masura foarte importanta din cauza Coronavirus, iar ea ar trebui sa se aplice si in Romania, iata ce a anuntat astazi compania coreeana.

Samsung dezinfectare coronavirus

Samsung a anuntat o masura extrem de importanta din cauza Coronavirus, si se pare ca ea se va aplica inclusiv in Romania, iar decizia este una extrem de buna pentru toti cei care vor sa se protejeze. Samsung a anuntat ca le va oferi clientilor sai posibilitatea de a isi dezinfecta telefoanele mobile in centrele de service pe care le are in Malaesia, compania folosind aparate cu raze ultraviolete pentru a curata cat se poate de multe dintre bacteriile de pe dispozitive.

Samsung a lansat deocamdata acolo un program care se numeste Galaxy Sanitizing Service, dar acesta ar urma sa fie extins la 19 tari de pe glob, printre care si Romania, doar ca nu se stie foarte clar cand. Samsung a oferit chiar astazi informatii cu privire la disponibilitatea acestui program in Malaesia, deci e ceva care a fost anuntat chiar recent, insa disponibilitatea sa depinde foarte mult de numarul de aparate cu ultraviolete pe care le are.

Samsung: MASURA din cauza Coronavirus Poate Oferi in Romania

Samsung dezinfectare coronavirus romania

Samsung vrea sa-i ajute pe clientii din intreaga lume sa fie in siguranta in contextul in care Coronavirus se extinde cu foarte mare repeziciune la nivel global, astfel ca ofera in mod gratuit acest serviciu. Problema cu el sta in primul rand in faptul ca numarul de aparate cu raze ultraviolete este redus, dar si cu faptul ca dezinfectarea dureaza o anumita perioada de timp, deci nu foarte multi clienti cu Samsung se vor putea folosi efectiv de acest program.

“Serviciul de sanitizare Galaxy vă va igieniza telefonul Galaxy gratuit cu lumină UV-C, care vă curăță dispozitivul fără a utiliza substanțe chimice dure. Samsunghas a testat cu atenție dispozitivele de igienizare pe care le folosesc la Centrele de service Samsung și la Magazinele de experiență Samsung pentru a se asigura că lumina UV-C nu afectează performanțele telefonului dvs. atunci când respectați instrucțiunile aprobate. Dezinfectanții UV-C din locațiile Samsung sunt dispozitive terțe și eficiența acestor dezinfectanți poate varia în funcție de piață și model. Dezinfectoare UV-C disponibile la centrele de service Samsung.”

Samsung nu a dezvaluit deocamdata cam cand intentioneaza sa extinda programul la nivel international, dar neoficial el ar fi disponibil deja in 19 tari, inclusiv Romania. Desigur ca puteti intreba la magazinele Samsung din Romania daca ofera un serviciu de acest gen care permite dezinfectarea gratuita a telefonului, iar daca deocamdata nu exista si la noi acest serviciu, atunci nu avem altceva de facut decat sa asteptam pana cand totul va fi oferit.

Samsung este primul producator care ofera un asemenea serviciu la nivel global, dar n-ar fi exclus ca alti producatori de telefoane sa aiba programe similare pregatite pentru lansare.