DIGI, Vodafone, Orange, Telekom: Masura NECESARA din Cauza Coronavirus

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom ar trebui sa ia aceasta masura necesara pentru clienti din cauza problemelor pe care le genereaza Coronavirus in Romania.

DIGI Vodafone Orange Telekom masura

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom ar trebui sa ia in Romania o masura foarte importanta care a fost luata deja in alte state din lume, si care vine in ajutorul celor care sunt afectati de Coronavirus. Desigur nu e acum nevoie de masura, dar daca se va ajunge la mii de infectari, DIGI, Vodafone, Orange, Telekom ar trebui sa anuleze limitele de trafic de internet, minute, SMS-uri, sau macar sa le ridice la un nivel mai mare decat cel pe care-l au anumiti abonati acum.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom au limite de trafic, pentru toate abonamentele comerciale, in cazul minutelor si SMS-urilor fiind de obicei, dar nu totdeuana, oferite beneficii nelimitate. Totusi pentru internet e masura mai importanta, operatorii din alte tari luand decizia de a anula complet limitele de trafic, reducerile de viteza dupa depasirea celui alocat, sau modificarea limitelor, iar DIGI, Vodafone, Orange, Telekom ar trebui sa faca la fel in Romania.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom: Masura NECESARA din Cauza Coronavirus

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom ar trebui sa ia aceasta masura dupa ce si in Romania se va restrange si mai mult libertatea de miscare, lucru care s-ar putea intampla daca numarul infectarilor va ajunge la cateva mii. Avand in vedere ca masurile de restrangere a libertatii de miscare, daca vor fi luate, se vor intinde pe, probabil, doua saptamani, foarte multa lume ca folosi intensiv internetu, astfel ca DIGI, Vodafone, Orange, Telekom vor avea de ce sa ia masuri de acest gen.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom vor avea foarte multi clienti care-si vor atinge rapid limitele de trafic, chiar daca e vorba si de cele de 10 GB, sau mai mari, pe luna, in special in cazul celor care un WiFi prin preajma. In aceasta idee, o masura de a elimina limitele de trafic, sau de a le creste, ar ajuta multi clienti, sa aiba ceva de facut intr-o posibila perioada de carantina la domiciliu, insa deocamdata DIGI, Vodafone, Orange, Telekom n-au zis nimic de asta.

DIGI, Vodafone, Orange, Telekom ar putea prelua exemplele altor state pentru a le face un bine clientilor, dar ramane de vzut daca se va ajunge vreodata la masuri atat de restrictive.