GTA 6: Locatia Cea mai IMPORTANTA care va Schimba TOT Jocul

GTA 6 vice city

GTA 6 este unul dintre jocurile cele mai importante care vor fi lansate pentru console si calculatoare in urmatorul an, Rockstar Games lucrand din greu la el, iar pentru urmatorul titlul se asteapta ca locatia principala de desfasurare a actiunii sa fie Vice City.

GTA 6 ar urma sa aiba readus acest oras, care este o reproducere virtuala, si modificata, a orasului Miami, insa importanta sa este foarte mare, deoarece ar urma sa ne permita sa facem misiuni in America de Sud, probabil si cu reveniri in timp, ceva extrem de asteptat.

GTA 6 ar putea sa ne permita sa ne reintoarcem in vremea lui Pablo Escobar pentru a transporta droguri catre SUA, poate si in timp ce incercam sa evitam avioanele celor de la DEA, diverse zvonuri spunand ca in baza Vice City urmeaza sa fie implementata o poveste epica.

GTA 6 a avut foarte mare succes in versiunea cu orasul Vice City, dar acum lucrurile ar urma sa fie diferite pentru ca am vorbi despre intoarceri in timp, ceva ce Rockstar Games inca nu a facut, dar poate face foarte usor pentru a oferi o poveste fara precedent.

GTA 6 urmeaza sa vina cu o serie de locatii noi, sau cel putin asta se asteapta mai toata lumea, si multumita lor ar trebui sa avem parte de o experienta de joc neasteptat de buna, ceea ce ii face pe multi sa astepte jocul cu si mai mare nerabdare.

GTA 6 ar trebui sa fie lansat undeva spre inceputul anului viitor, cel mai devreme, iar asta pentru ca in 2020 am putea avea parte deoar despre o prezentare, iar ea ar putea avea loc undeva spre final de an, dupa cum v-am mai spus deja.