Samsung: Noua Tehnologie REVOLUTIONARA de care Aveam Nevoie

Samsung a creat o noua tehnologie revolutionara de care aveam nevoie de ceva vreme, iata ce poate aduce aceasta pentru oamenii din intreaga lume.

samsung masini baterii

Samsung a creat o noua tehnologie revolutionara de care intreaga lume avea nevoie, si care promite sa rezolve o problema foarte mare cu care se confrunta de ceva vreme industria auto din intreaga lume. Cei de la Samsung au reusit sa dezvolte un nou tip de baterie care promite sa ofere o autonomie de pana la 500 de mile, sau 800 km, adica ar fi rezolvata cea mai mare problema care tine departe de masinile de acest gen foarte multa lume.

Samsung ar dezvolta baterii noi in “stare solida”, acestea fiind produse cu o tehnologie speciala care faciliteaza extinderea foarte serioasa a autonomiei masinilor electrice vandute in toata lumea. Bateriile de acest gen se incarca mai repede decat cele actuale, au o densitate mai mare, si teoretic ar fi chiar mai sigure decat cele litiu-ion, deci Samsung ar putea oferi fix ceea ce ne doream.

Samsung: Noua Tehnologie REVOLUTIONARA de care Aveam Nevoie

Samsung a prezentat pana acum un prototip al unui asemenea tip de baterie, neavand deocamdata un produs finit, ceea ce nu e tocmai o veste grozava, insa pana in 2025 ar trebui sa aiba si produsul in forma finala. Samsung a gandit bateriile de acest gen intr-un asemenea mod incat acestea au si dimensiuni reduse cu pana la 50% in comparatie cu cele actuale, dec vorbim despre schimbari foarte mari pentru felul in care vor arata masinile electrice.

“Samsung dezvoltă un acumulator de ultimă generație, de ultimă generație, care ar putea transmite anxietatea de gamă calea carburatorului. Gigantul electronic a anunțat că inginerii săi au făcut o descoperire extrem de promițătoare. Tehnologia se bazează pe un anod (care, în termeni simpli, este terminalul negativ al pachetului) realizat cu un compozit argint-carbon. Această soluție crește densitatea energetică a bateriei, permițând în același timp inginerilor să reducă dimensiunea fizică a pachetului cu aproximativ 50% în comparație cu cele realizate folosind tehnologia litiu-ion de astăzi.”

Samsung a gandit aceste baterii si intr-un asemenea mod incat ele pot retine energia intr-o capacitate mare chiar daca sunt incarcate de 1000 de ori, deci pot oferi cativa ani buni de folosire fara probleme. Practic, Samsung ar trebui sa rezolve o problema pe care nici macar Tesla nu a reusit sa o rezolve, dar desigur ca am putea vedea ceva mai bun de la o alta companie inainte ca ea sa reuseasca sa-si lanseze bateria revolutionara, desi este foarte increzatoare.

Samsung lucreaza intens la bateriile de acest gen pentru masinile electrice, si ramane sa vedem daca va reusi sa o aduca pe piata mai devreme de 2025, sau daca o alta companie va face asta.