Apple inchide Aproape toate Apple Store-urile din cauza Coronavirus

Apple Apple inchide Apple Store Coronavirus

Apple a decis sa ia o masura radicala din cauza Coronavirus, astfel ca isi inchide toate Apple Store-urile din afara Chinei, ceva ce pare a fi un raspuns foarte serios la situatia din intreaga lume, angajatii sai urmand a fi deasemenea mult mai bine protejati.

Apple isi inchide toate Apple Store-urile pana in ziua de 27 martie, adica timp de doua saptamani, insa asa cum s-a intamplat si in China, data ar putea fi prelungita, in functie de felul in care evolueaza situatia Coronavirus la nivel global.

Apple ia deasemenea noi masuri de protectie pentru birourile sale, astfel ca va face curatenie mai serioasa pentru a-si proteja angajatii care mai lucreaza in ele, majoritatii fiindu-le recomandat totusi sa munceasca de acasa.

“Vom închide toate magazinele de vânzare cu amănuntul din afara Chinei Mari până pe 27 martie. Ne angajăm să oferim servicii excepționale clienților noștri. Magazinele noastre online sunt deschise pe www.apple.com sau puteți descărca aplicația Apple Store din App Store. Pentru servicii și asistență, clienții pot vizita support.apple.com. Vreau să mulțumesc echipelor noastre extraordinare de Retail pentru dedicația lor de a îmbogăți viața clienților noștri. Cu toții suntem recunoscători pentru tine.”