Apple urmeaza sa primeasca o noua amenda in Franta

Apple amenda Franta

Apple urmeaza sa fie amendata din nou de catre autoritatile din Franta, asta la doar cateva saptamani dupa ce a fost amendata pentru ca a incetinit telefoanele iPhone ale clientilor fara sa anunte in prealabil ceea ce intentioneaza sa faca.

Acum autoritatile din Franta vor sa amendze compania Apple din cauza unor practici neconcurentiale in ceea ce priveste reteaua de distributie a produselor, si vorbim despre o posibila amenda destul de mare pentru cei din Cupertino.

Franta va lua luni o decizie cu privire la amenda care trebuie aplicata impotriva Apple, si desi suma nu e cunoscuta, Google a fost amendata cu 150 de milioane de euro din cauza regulilor “opace” pentru reteaua sa de reclame, deci Apple ar putea avea mult de platit.

“Păzitorul concurenței din Franța este setat să creeze iPhone-ul Apple Apple, luni, datorită comportamentului anticoncurențial în rețeaua de distribuție și vânzări. Una dintre surse a declarat că autoritatea concurenței va lua luni o decizie în această privință.”