ING Bank: Mesajul de Mare IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

ING Bank are un mesaj de foarte mare importanta pentru toti clientii din Romania, si trebuie sa il respectati cu foarte mare atentie in aceasta perioada.

ING Bank retrageri

ING Bank continua sa comunice cu toti clientii sai in aceasta perioada in care Romania nu trece printr-o situatie tocmai buna, insa vorbim despre un nou mesaj de care toata lumea ar trebui sa stie chiar acum. Cei de la ING Bank au comunicat zilele acestea cu toti clientii, si le-au spus sa nu vina in agentiile lor daca nu au ceva urgent de facut, ceva ce nu ar putea fi rezolvat la telefon, pentru a nu risca sa se infecteze cu Coronavirus pana acolo, iar acest mesaj e reiterat.

ING Bank vine totusi si cu un alt mesaj mai important, mai exact faptul ca nu a ramas fara bani in bancomate si ca nu impune limite pentru retragerile zilnice de la bancomatele sale. Asta e foarte important in contextul in care zilele trecute au aparut filmulete cu oameni care stateau la coada la diverse bancomate, unele ramase fara bani, altele cu limitele extrem de mici de retragere impuse, insa ING Bank spune ca asta nu se va intampla si la bancomatele sale.

ING Bank: Mesajul de Mare IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

ING Bank vine cu aceasta precizare importanta deoarece unii oameni s-au grabit sa scoata sume destul de mari de bani la fel cum au cumparat hartie igienica si faina in cantitati foarte mari. In acest context e normal ca unele bancomate ale altor banci, sau chiar ale ING Bank, sa fi ramas fara lichiditati, si asta pentru ca bancile nu s-au pregatit pentru retrageri in masa, insa oricum, nu uitati ca banii sunt extrem de “murdari”, si poarta bacteriile dintr-o mana in alta.

“Bancomatele ING vor fi alimentate ca și până acum iar limita retragerilor nu a fost modificată, dar, pentru igienă, mai bine încearcă să reduci tranzacțiile cu bani cash. Folosește cardul contactless sau cardul virtual ING. Suntem pe poziții și am luat toate măsurile de igienă și protecție în Office-urile ING, dar dacă poți, lasă pe mai târziu vizitele în sedii pentru operațiuni care nu sunt urgente.”

ING Bank ne recomanda nu doar sa nu folosim bani lichizi, ci sa si folosim Homebank, pentru operatiunile curente, si asta ar trebui sa faceti indiferent de banca la care aveti cont, pentru a evita vizitele in agentii. Am vazut deja ca multe banci i-au dotat pe angajati cu masi de protectie si manusi, deci in contactul cu voi sunt protenati, insa asa cum spune si ING Bank, intrati in contact cu multe alte persoane pana acolo, si acolo, deci e bine sa va protejati.

ING Bank nu e singurabanca de la care au venit avertizari, mai toate avand cate ceva de spus pentru protectia clientilor, asa ca e bine sa va uitati la ce spune fiecare, si sa vedeti daca fac modificari in orarul de functionare, si nu numai.